Czech Airines va relua zborurile spre București, din vara lui 2022!

0 325

Czech Airlines (CSA) își va extinde substanțial serviciile pentru sezonul de vară 2022. Programul oprațional va include zboruri frecvente spre 15 destinații din 14 țări, reluând serviciile tradiționale pe care a trebuit să le întrerupă din cauza pandemiei de coronavirus. Biletele de avion sunt acum disponibile pe toate canalele de distribuție.

Începând cu sezonul estival 2022, CSA va zbura din nou de la Praga spre Bruxelles, Barcelona, ​​Madrid, Roma, Amsterdam, Helsinki, București, Malta și Islanda.

Czech Airines reintroduce, de asemenea, zboruri regulate între Praga și Sofia, Bulgaria, la 10 ani după ce serviciul a fost întrerupt în martie 2012. Compania aeriană va continua să opereze zboruri regulate către Paris, Stockholm, Copenhaga, Moscova și Kiev.

În perioada perioada 27 martie – 29 octombrie, Czech Airlines va opera patru zboruri săptămânale pe ruta Praga – București, conform orarului de mai jos:

OK802 Praga 07:00 – 09:50 București luni, miercuri, vineri, duminică
OK803 București 10:40 – 11:30 Praga luni, miercuri, vineri, duminică

În prezent, conform programului operațional de iarnă, CSA zboară spre Paris (zilnic), Stockholm (de două ori pe săptămână), Copenhaga (de două ori pe zi), Moscova (de trei ori pe săptămână) și Kiev (zilnic). Clienții pot achiziționa bilete de avion pentru serviciile CSA de pe site-urile Czech Airlines și Smartwings și de la vânzătorii de bilete de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.