Pensiunea Podul Turcului

0 632

În perioada 5-10 septembrie am participat la Şcoala de Vară GPeC 2012, un eveniment cu şi despre comerţ online. Am fost cazat la pensiunea Podul Turcului, un complex construit din fonduri europene, în apropierea pârâului Turcu de unde a preluat şi numele.

Pensiunea se află în Moeciu de Jos, la 30 km de Braşov, 25 km de Predeal şi la 8 km de Castelul Bran, pe drumul naţional ce leagă Braşovul de Piteşti – cunoscut drept „Culoarul Rucar – Bran”.

Complexul asigură 16 camere duble, mobilate decent, cu baie proprie şi cu televizor. Sunt ok ca mărime, călduroase şi modeste. Mie mi-au plăcut condiţiile din cameră, este curat, zilnic trece cineva şi mai aranjează prosoapele, aşternuturile, face curăţenie, aeriseşte etc. Nu vă aşteptaţi la Smart TV-uri sau alte tehnologii de ultimă generaţie.

Pensiunea Podul Turcului

Am fost plăcut impresionat să văd că au teren de mini-fotbal şi spaţiu verde pentru relaxare. În curte se găseşte şi un loc de joacă pentru copii cu tobogan şi o zonă cu nisip. Au şi o parcare suficient de mare. Nu a lipsit nici internetul. Sunt două reţele Wi-Fi care asigură un trafic decent de date şi conexiune constantă. Accesul este gratuit pentru cei ce vizitează locul ca simpli trecători sau turişti care doresc să se cazeze.

Pensiunea Podul Turcului

Pot spune că asigură strictul necesar pentru o vacanţă plăcută şi relaxantă. Personalul a fost foarte drăguţ, iar mâncarea a fost foarte bună. A trebuit să intru la o cură de slăbire după 6 zile petrecute la această pensiune.

Pensiunea Podul Turcului

Au şi biciclete în ofertă, dar din păcate cele de la complex sunt defecte. În perioada când am fost eu, doar una mergea şi nici aia nu era sigură. Îi sărea lanţul când îţi era lumea mai dragă! Este bine să verificaţi din timp dacă aveţi nevoie de anumite echipamente.

Locul este minunat pentru excursii de grup sau pentru vacanţe în familie. Pensiunea Podul Turcului pune accentul pe activităţi de team building, conferinţe, evenimente distractive şi recreative. Au posibilitatea de a face şi un foc de tabără, de a pregăti diferite preparate la proţap.

Mai multe fotografii de la Pensiunea Podul Turcului!

Aştept comentariile cu noi informaţii despre pensiune, păreri, sfaturi!

Leave A Reply

Your email address will not be published.