Delta Air Lines dedică un Boeing 767-400 vopsit în roz pentru Breast Cancer Research Foundation

0 99

Delta Air Lines, unul dintre cei mai mari operatori aerieni din Statele Unite şi din lume, sprijină Breast Cancer Research Foundation şi în 2012. Pentru al 8-lea an consecutiv, Delta dedică un Boeing 767-400 vopsit într-un livery special roz.

Pe avion a fost vopsit şi impresionantul mesaj: “Thank You Delta Customers and Employees. Together We Have Raised $5 Million For the Fight Against Breast Cancer.” În acest an, acţiunea Delta este dedicată şi în memoriam fondatoarei Breast Cancer Research Foundation – Evelyn Lauder.

Startul campaniei a fost dat cu un zbor charter între Aeroportul International Atlanta Hartsfield-Jackson şi Aeroportul New York LaGuardia, la bordul căruia s-au aflat aproximativ 170 de pasageri, femei care au supravieţuit cancerului la sân.

ASUS ZenFone 4

Pe lângă această acţiune, clădirea de birouri Delta va fi iluminată în roz în sprijinul BCRF. Ba mai mult, Delta a anunţat că va dona 1$ pentru fiecare fan nou care va da like la pagina Delta de pe facebook, în limita a 50 000 de like-uri.

Pe durata lunii octombrie, angajaţii Delta vor purta uniforme de culoare roz şi vor vinde inclusiv produse roz la bordul aeronavelor şi în Delta Sky Clubs. Delta a început parteneriatul cu BCRF în 2005. De atunci, angajații și clienții au donat peste 5 milioane de dolari.

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »