blankblank

Delta Air Lines dedică un Boeing 767-400 vopsit în roz pentru Breast Cancer Research Foundation

0 812

Delta Air Lines, unul dintre cei mai mari operatori aerieni din Statele Unite şi din lume, sprijină Breast Cancer Research Foundation şi în 2012. Pentru al 8-lea an consecutiv, Delta dedică un Boeing 767-400 vopsit într-un livery special roz.

Pe avion a fost vopsit şi impresionantul mesaj: „Thank You Delta Customers and Employees. Together We Have Raised $5 Million For the Fight Against Breast Cancer.” În acest an, acţiunea Delta este dedicată şi în memoriam fondatoarei Breast Cancer Research Foundation – Evelyn Lauder.

Startul campaniei a fost dat cu un zbor charter între Aeroportul International Atlanta Hartsfield-Jackson şi Aeroportul New York LaGuardia, la bordul căruia s-au aflat aproximativ 170 de pasageri, femei care au supravieţuit cancerului la sân.

Pe lângă această acţiune, clădirea de birouri Delta va fi iluminată în roz în sprijinul BCRF. Ba mai mult, Delta a anunţat că va dona 1$ pentru fiecare fan nou care va da like la pagina Delta de pe facebook, în limita a 50 000 de like-uri.

Pe durata lunii octombrie, angajaţii Delta vor purta uniforme de culoare roz şi vor vinde inclusiv produse roz la bordul aeronavelor şi în Delta Sky Clubs. Delta a început parteneriatul cu BCRF în 2005. De atunci, angajații și clienții au donat peste 5 milioane de dolari.

Leave A Reply

Your email address will not be published.