Cum ar fi să faci naveta zilnic cu avionul?

Dacă ne gândim la bucuria de a zbura, ar fi un vis frumos. Însă din punct de vedere al timpului, nu e așa ușor! Pentru Curt von Badinski, drumul până la muncă și înapoi durează aproximativ 6 ore în total și schimbă un avion și două mașini!

0 978

Curt von Badinski, inginer mecanic și co-fondator al unei companii cu sediul în San Francisco, face naveta din și spre Los Angeles. Un avion, 2 mașini, peste 1200 kilometri și 6 ore – aceasta este naveta zilnică pe care o face tânărul între casă și birou. Prin comparație, timpul mediu petrecut  de un american până la muncă și înapoi este de 52 de minute!Un avion, 2 mașini, peste 1200 kilometri, 6 ore

Rutina sa, timp de 5 zile pe săptămână, implică să se trezească la ora 5 a.m. și să parcurgă un drum de 15 minute până la aeroportul Bob Hope Burbank. De acolo, ia avionul – zborul durează 90 de minute – până la Oakland, aflat la 568 de km de Los Angeles.

Pentru deplasările aeriane zilnice, plătește 2.300 de dolari lunar unei companii din California, Surf Air. Aceasta îi oferă zboruri nelimitate într-un avion cu un singur motor.

Pentru a se putea îmbarca imediat, Curt von Badinski a trecut printr-un proces amplu de verificare. Astfel, nu mai trebuie să treacă prin controalele de securitate, ci se poate îmbarca la scurt timp după ce coboară din mașină.

De la aeroportul din Oakland, ia mașina – un model hibrid, fiind preocupat și de impactul său asupra mediului – și merge până în San Francisco, unde lucrează.

O navetă atât de lungă nu vine fără provocări. Pe lângă timpul petrecut pe drum – pe care Curt îl folosește pentru a lucra – temperaturile pot varia și nu de puține ori i s-a întâmplat ca în L.A. să fie soare, iar în San Francisco să fie frig. Trebuie să fie mereu pregătit!

La sfârșitul zilei de lucru, la ora 17:00, Curt parcurge drumul înapoi spre casă, unde ajunge în jur de ora 21:00. Așadar, aproximativ 6 ore în total și, cu toate acestea, Badinski a declarat că așteaptă cu entuziasm fiecare zi.

Când le spun oamenilor despre naveta pe care o fac, mă întreabă de 3 ori: În fiecare zi? În fiecare zi? În fiecare zi? Îi uimește că pot să decolez și să aterizez în fiecare zi.

Curt a înființat compania în Los Angeles, dar a fost nevoit să o mute în San Francisco pentru potențialul acestui oraș în ceea ce privește resursele umane.

Totuși, antreprenorul nu își poate muta și familia acolo, așa că singura soluție validă este naveta. Așa reușește să se implice în mod direct în activitatea companiei, să răspundă provocărilor de business, dar și să petreacă timp cu familia lui.

Leave A Reply

Your email address will not be published.