[Oferta RYANAIR] Tarife De La 2.99 EURO/Segment – ofertă specială pentru weekend prelungit

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, a lansat o vânzare promoțională cu ocazia vacanței prelungite de weekend a europenilor, cu locuri începând de la doar 14.99€ pentru călătorii în perioada septembrie - noiembrie.

0 691

Dar pentru orădeni, promoțiile încep de la 2.99 EURO/segment. Promoția include zboruri către/din 13 țări și pot fi găsite doar pe pagina Ryanair începând de azi și până Luni, 14 august.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Bilete de avion RYANAIR

Oferta RYANAIR TIMISOARA
Oferta RYANAIR TIMISOARA
Oferta RYANAIR Bucuresti
Oferta RYANAIR Bucuresti
Oferta RYANAIR Oradea
Oferta RYANAIR Oradea

Robin Kiely, Ryanair, a declarat: “Vancața de sfârșit de săptămână este aici, și pentru a sărbători lansăm o vânzare promoțională de locuri, la tarife începând de la doar 14.99€, pentru călătorii în perioada septembrie – noiembrie. Această ofertă specială se va încheia la miezul nopții (24:00), Luni, 14 august, așadar invităm clienții să se grăbească și să acceseze Ryanair.com pentru rezervărea următoarei escapade la tarif redus.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »