Croația a introdus România pe lista verde. Liber la călătorii fără restricții între România și Croația!

0 1.290

Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Autoritatea Națională de Protecție Civilă din Republica Croația a actualizat condițiile de intrare pe teritoriul croat, acestea fiind valabile până la data de 30 iunie 2021.

Cetățenii străini care călătoresc spre Croația din zone sau state membre UE sau ale Spațiului Schengen și state asociate Spațiului Schengen și care se află pe lista verde a Centrului European de Prevenire şi Control al Bolilor, inclusiv din România, sunt exceptați de la măsura prezentării unui test molecular negativ (PCR) sau a unui test rapid antigen negativ sau a unui certificat de vaccinare împotriva COVID-19.

Totodată, Croația se află pe lista verde a României, ceea ce înseamnă că se poate călători fără restricții și alte măsuri între Croația și România. Vă reamintim că RYANAIR va opera zboruri pe ruta București – Zadar (Croația) începând cu 19 iunie.

Persoanele menționate anterior, care au tranzitat, înainte să intre în Republica Croaţia, alte state/regiuni care nu se află pe lista verde a Centrului European de Prevenire şi Control al Bolilor, trebuie să dovedească faptul că au tranzitat aceste state/regiuni fără opriri intermediare care să nu fie strict necesare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.