COVID-19 Daily – 11 august 2021: Anchetă în Germania după ce o asistentă a injectat soluție salină în loc de vaccin COVID-19; Portugalia și Irlanda încep vaccinarea copiilor peste 12 ani!

0 196

Ziua de 11 august aduce noi informații cu privire la evoluția pandemiei la nivel global. Portugalia și Irlanda încep vaccinarea copiilor peste 12 ani! O anchetă a poliției din nordul Germaniei a scos la iveală faptul că mii de persoane au fost injectate cu soluție salină în locul vaccinului COVID-19. Hai să vedem noutățile COVID-19 din 11 august 2021!

  • Autoritățile din nordul Germaniei au înștiințat peste 8600 de oameni că au fost injectați cu o soluție salină în locul vaccinului COVID-19 și vor trebui să repete vaccinarea. O anchetă a poliției a constatat că o asistentă medicală de la Crucea Roșie ar fi injectat premeditat soluția salină.
  • Ritmul vaccinării scade în Germania. Cancelarul Angela Merkel spune că persoanele care nu s-au prezentat pentru vaccin nu vor putea participa pe deplin la viața publică.
  • Portugalia a recomandat ca copii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani să fie vaccinați înainte de începerea anului școlar. Există aproximativ 400.000 de tineri în această grupă de vârstă.
  • Vaccinarea copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani din Irlanda vor începe sâmbătă, la doar o săptămână după ce țara și-a extins efortul de vaccinare la tinerii între 16 și 17 ani. Copiii vor primi fie vaccinul Moderna, fie vaccinul Pfizer. 
  • Guvernul britanic a dezvăluit că peste 75% dintre adulții britanici au primit două doze de vaccin, fiind considerați vaccinați complet. Se discută administrarea unei a treia doze.
  • În Spania, numărul persoanelor internate cu COVID-19 începe să scadă pe măsură ce țara se luptă cu un al cincilea val al virusului. Însă decesele și numărul persoanelor aflate la terapie intensivă rămân ridicate. Aproximativ 21% din toate paturile la ATI din toată țara sunt ocupate de pacienți cu COVID-19.
Leave A Reply

Your email address will not be published.