Coronavirus: Zborurile Blue Air in contextul COViD-19. Ajustarea programului operațional.

0 5.907

Majoritatea țărilor au luat măsuri drastice în efortul de a controla răspândirea COVID-19, impunând reglementări specifice privind intrarea în țară și procesul de carantină. Toate acestea afectează programele de zbor și călătoriile pasagerilor.Companiile aeriene sunt nevoite să anuleze mii de zboruri, să ajusteze programul operațional, inclusiv companiile aeriene din România. Blue Air se resimte în urma pandemiei de Coronavirus și ajustează programul de zbor pentru a se conforma acestor reglementări și modificării cererii de călătorie.

Totodată, Blue Air a luat măsuri suplimentare de igienizare a aeronavelor, dar și peentru siguranța pasagerilor. Filtrele de aer HEPA instalate pe avioanele Blue Air au o rata de eficacitate de peste 99,97% în uciderea virusurilor si microbilor. Furnizează pasagerilor dezinfectant, măști și servețele cu alcool. Dezinfectează aeronavele printr-un modern proces de nebulizare.

Nebulizatorul este un dispozitiv complet automatizat, care nu permite nicio eroare umană. Acesta utilizează substanțe testate împotriva bacteriilor, sporilor și virusilor, care acoperă toate zonele aeronavei. După 6 minute de distribuție a substantei active, avionul devine perfect steril.

Revenind la programul operațional, Blue Air a anulat toate zborurile spre Italia și Israel. Spre celelalte destinații din Franța, Germania, Spania, Portugalia, Norvegia, Grecia, Irlanda, Finlanda, Blue Air operează conform orarului. Însă nu este exclus ca situația să se schimbe, numărul celor infectați cu COVID-19 crescând într-un rimt accelerat.

Pasagerii afectați de restricțiile de călătorie și cu bilete la Blue Air, au următoarele opțiuni:

  • • posibilitatea modificării gratuite a datei de călătorie și/sau a rutei, pentru oricare dintre zborurile Blue Air.
  • • contravaloarea biletului sub forma de voucher, ce poate fi utilizat ca o reducere din costul viitoarelor bilete/servicii achiziționate la Blue Air, valabil un an de zile de la emiterea lui.

Pentru mai multe informații, puteți accesa pagina dedicată dezvoltată de Blue Air.

Vom reveni cu informații!

Leave A Reply

Your email address will not be published.