Coronavirus: La Compagnie suspenda zborurile în perioada 19 martie – 12 aprilie 2020

0 714

Pe 11 martie 2020, Statele Unite ale Americii au anunțat, prin președintele Donald Trump, cea mai amplă măsură pentru combaterea epidemiei cu noul Coronavirus. Pentru 30 de zile, Statel Unite ale Americii restricționeză călătoriile din / spre Europa.

La Compagnie operează zboruri all business cu aeronave Airbus A321neo, pe rutele Paris Orly – New York Newark.

La Compagnie suspenda zborurile

În urma anunțului făcut de Donald Trump, majoritatea companiilor aeriene și-au ajustat programul operațional. Inclusiv La Compagnie, transportator aerian francez cu servicii premium, a anunțat ajustarea programului până pe 18 martie. Iar din 19 martie va suspenda toate zborurile spre Statele Unite ale Americii.

După expirarea interdicției, pe 12 aprilie, La Compagnie va relua zborurile dintre Paris și New York. Deschiderea rutei Nice-New York, programată inițial pentru 1 mai 2020, a fost amânată la 1 iunie 2020.

De asemenea, La Compagnie oferă pasagerilor, care dețin un bilet pentru călătorii până la 31 mai 2020, posibilitatea de a amâna plecarea și de a schimba data călătoriei fără penalizare sau pentru a beneficia de un voucher valabil timp de 1 an.

Leave A Reply

Your email address will not be published.