blank

Coronavirus: 300 de avioane Delta Air Lines rămân la sol. 40% dintre zboruri vor fi anulate.

0 690

Vineri, pe 13 martie 2020, Delta Air Lines a anunțat că va reduce capacitatea de transport, va anula până la 40% dintre zboruri și va reține la sol până la 300 de avioane.

În contextul actual de epidemie cu noul Coronavirus, dar și din cauza stării de urgență instaurată în Statele Unite ale Americii, companiile aeriene sunt nevoite să reducă numărul zborurilor, să închidă rute și să rețină la sol sute de avioane.

Delta Air Lines va reține la sol 300 de avioane

Printre companiile aeriene afectate este și Delta Air lines, una dintre cele mai mari companii aeriene din lume. Aceasta a anunțat că va anula toate zborurilor spre Europa pe durata a 30 de zile, excepție făcând zborurile spre Londra. Și își va ajusta programul operațional în funcție de cererea existentă. Reducerea capacității de transport și anularea până la 40% dintre zboruri vor duce la parcarea a 300 de avioane.

CEO Ed Bastian a menționat că nu va primi salariul pe următoarele 6 luni. Iar compania Delta Air Lines are nevoie de sprijin guvernamental. Recunoaște că situația s-a agravat de la o zi la alta. Cererea a scăzut dramatic, iar pasagerii cu bilete vor să anuleze viitoarele călătorii.

Situație tot mai gravă. Epidemia de Coronavirus se extinde, iar aviația comercială globală este afectată tot mai mult. Să sperăm că va veni vremea când lucrurile vor reveni la normal.

Leave A Reply

Your email address will not be published.