Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Coronavirus: KLM primește sprijin de la companiile aeriene partenere din China

0 358

KLM are parteneriate cu 3 companii aeriene din China: China Eastern Airlines, China Southern Airlines și Xiamen Airlines. Acești parteneri au sărit în ajutorul companiei KLM, dar nu pe partea operațională, ci în lupta cu noul coronavirus (COVID-19).

Partenerii din China au donat măști și mănuși către transportatorul aerian KLM, care la rândul său le va dona către Erasmus MC din Rotterdam ți alte centre medicale din Olanda.

KLM primeste sprijin din China

În dimineața zilei de 18 martie, primul transport a ajuns la bordul unui avion Xiamen Airlines. 90 000 de măști și 50 000 de perechi de mănuși au fost preluate de CEO-ul KLM, Pieter Elbers. În contextul actual, materialele medicale de acest fel pot fi transportate rapid și eficient cu aeronavele cargo. Acest lucru este deosebit de important în perioadele de penurie și interdependență.

ajutor-umanitar-parteneri-china-klm

KLM a dezvoltat o rețea de rute lung-curier spre China în parteneriat cu transportatorii aerieni China Eastern Airlines, China Southern Airlines și Xiamen Airlines. Împreună, KLM și partenerii săi operau 59 de zboruri săptămânale între Amsterdam Schiphol și destinații din China continentală.

ajutor-umanitar-parteneri-china-klm

”Datorită companiei aeriene KLM, această donație va ajuta toate instituțiile de sănătate olandeze, care se află într-o fază critică de îngrijire a pacienților din Olanda. Suntem, de asemenea, incredibil de recunoscători pentru partenerii chinezi ai KLM pentru acest lucru” – Ernst Kuipers, CEO Erasmus MC.

Leave A Reply

Your email address will not be published.