fbpx Coronavirus: Israel a inasprit conditiile de acces, timp de 14 zile

Coronavirus: Israel a inasprit conditiile de acces, timp de 14 zile

1 193
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Pentru a opri răspândirea virusului, guvernul israelian a luat decizia de a înăspri condițiile de acces în Israel, timp de 14 zile.

Începând cu ziua de azi, Joi, 12 martie 2020, ora 20:00, autoritățile vamale din Israel vor permite accesul în țară doar acelor persoane care vor face dovada că pot intra în auto-izolare la domiciliu pentru 14 zile de la momentul intrării în Israel. Auto-izolare la domiciliu nu se poate face în cadrul unui hotel sau pensiune, ci doar în cadrul unei locuințe private. Măsura se aplică persoanelor de orice naționalitate/cetățenie.

Israel a inasprit conditiile de acces

Turiștii aflați deja în Israel își vor desfășura în mod normal sejurul, până la finalul acestuia.

Începând din seara aceasta, la ora 20:00, va mai fi permis accesul pe teritoriul statului Israel doar cetățenilor statului Israel sau turiștilor care pot demonstra că pot respecta procedura de carantină la domiciliu pentru 14 zile. De exemplu, pot intra persoane care au rude sau familie în Israel. Toate punctele vamale terestre sunt, de asemenea, închise.

1 comentariu
  1. […] Coronavirus: Israel a inasprit conditiile de acces, timp de 14 zile […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.