Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Coronavirus: TAROM suspenda zborurile spre Tel Aviv pana la finalul lunii martie.

0 490

Ca urmare a restricțiilor de intrare în Israel impuse de autoritățile de la Tel Aviv, TAROM a suspendat zborurile spre Tel Aviv. Perioada vizată este 12 martie – 31 martie 2020.

Intrarea pe teritoriul statului Israel a pasagerilor, care nu sunt cetățeni sau rezidenți israelieni, este permisă doar în următoarele condiții:

TAROM suspenda zborurile spre Tel Aviv

  • Cu obligativitatea deținerii unei aprobări speciale de intrare în țară de la autoritățile israeliene (Poliția de Frontieră sau Ministerul Sănătății).
  • Cu obligativitatea de a demonstra că îndeplinesc condițiile necesare plasării în carantină la domiciliu pentru o perioada de 14 zile conform instrucțiunilor Ministerului Sănătății.

Toti pasagerii afectați de suspendarea acestor curse pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a călătoriilor sau rambursarea integrală a biletelor.

Pentru efectuarea modificărilor, contactați agentul emitent, agenția TAROM Tel Aviv [email protected] sau Call-Center TAROM ([email protected], tel 021 9361).

Leave A Reply

Your email address will not be published.