Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Coronavirus: Emirates suspenda temporar toate zborurile de pasageri

0 1.175

Update 23 martie 2020: Emirates a revenit asupra deciziei de a suspenda toate zborurile începând cu 25 martie. În urma solicitărilor venite din partea pasagerilor, dar și a guvernului, Emirates va continua să opereze câteva zboruri spre destinații din Marea Britanie, Elveția, Hong Kong, Thailanda, Malaezia, Filipine, Japonia, Singapore, Australia, Africa de Sud, Coreea de Sud, SUA și Canada. Zborurile au rol de a sprijini în continuare repatrierea unor pasageri. Zborurile de pasageri vor fi operate până la o notificare ulterioară, atâta timp cât granițele sunt deschise și există cerere.

Știre inițială 22 martie 2020: Lumea a intrat în carantină din cauza noului coronavirus. Sub îndemnul #staiacasa, autoritățile guvernamentale au luat măsuri drastice. Au fost închise granițele, au fost interzise zborurile, au blocat sectoarele horeca.

Un cititor a spus că situația va fi cu adevărat tragică atunci când Emirates va suspenda zborurile. Iată că ziua aceasta a venit. Emirates, unul dintre cei mai mari operatori aerieni din Orientul Mijlociu și din lume, a anunțat că va suspenda toate zborurile de pasageri începând cu 25 martie 2020.

Emirates operează aproximativ 3600 de zboruri pe săptămână către peste 150 de destinații din întreaga lume. Este cel mai mare operator de aeronave Airbus A380 și Boeing 777-300 (ER) din lume. Are o flotă de aproximativ 260 de avioane.

Emirates suspenda temporar toate zborurile

emirates suspenda toate zborurile

Conform unui program operațional prezentat de routesonline.com, majoritatea zborurilor spre Europa vor fi suspendate până în lunile mai / iunie. Iar spre celelalte continente, datele de reluare a zborurilor variază. Nu este exclus ca și după 25 martie, Emirates să mai opereze unele zboruri speciale cu pasageri.

Emirates SkyCargo va continua să opereze cu cele 11 avioane Boeing 777F. Transportul de marfă este esențial în aceste vremuri. Au misiunea de a transporta mărfurile necesare fiecărei comunități, alimente, inclusiv echipamente medicale. Oficialii Emirates au menționat că sunt pregătiți să reia operațiunile cu pasageri imediat ce situația globală le va permite acest lucru.

emirates suspenda zborurile cu pasageri

Suspendarea zborurilor cu pasageri duce și la măsuri drastice în vederea reducerii cheltuielor. Pentru 3 luni de zile, majoritatea angajaților vor avea salariilei diminuate între 25% și 50%. Iar Sir Tim Clark și Gary Chapman, președinții Emirates și dnata, nu vor primi salariu în acest timp. Momentan nu se fac concedieri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.