blank

Coronavirus: 300 000 de măști, donate de fundații de caritate din China, au ajuns în Belgia

0 896

Pe 16 martie 2020, o aeronavă Boeing 747-400F ASL Airlines a transportat spre Liege peste 300 000 de măști. Acestea au fost donate de 2 fundatii din China, Fundația Jack Ma și Fundația Alibaba, într-un efort susținut pentru a ajuta Belgia să lupte cu noul COVID-19. Aeronava a operat mai multe zboruri între China și Belgia, în ultimele 2 săptămâni.

Belgia, țară care a devenit membră Electronic World Trade Platform în 2018, a colaborat strâns cu fundațiile pentru a facilita distribuirea și livrarea de materiale medicale pe fondul focarului de coronavirus, care până acum a infectat peste 170.000 de persoane în întreaga lume.

300 000 de masti au ajuns in Belgia

Electronic World Trade Platform (eWTP) este o platformă dezvoltată la inițiativa Alibaba și are rolul de a ajuta firmele mici și mijlocii să facă afaceri la nivel global.

Un element cheie al acordului dintre Belgia și Alibaba, ca parte a acestei inițiative, este investiția într-un hub de logistică pe aeroportul Liege din regiunea Wallonia. De la izbucnirea pandemiei cu noul Coronavirus, aeroportul a jucat un rol esențial în asigurarea livrărilor în timp util de materiale medicale în țară și pe bătrânul continent.

Leave A Reply

Your email address will not be published.