fbpx Coronavirus: Airbus suspendă producția în Franța și Spania

Coronavirus: Airbus suspendă producția în Franța și Spania

0 147
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Airbus monitorizează evoluția pandemiei de coronavirus (COVID-19) pe glob și evaluează impactul asupra angajaților, clienților, furnizorilor și întregului business.

Airbus adoptă recomandările OMS și cele adoptate de autoritățile locale. În plus, Airbus a implementat măsuri speciale de igienă în cadrul fabricilor sale de producție.

Suspendarea producției la fabricile Airbus

Ba mai mult, începând cu 17 martie 2020, Airbus suspendă temporar liniile de producție și asamblare din bazele sale din Franța și Spania. Măsura specială este luată pentru următoarele 4 zile. Acest lucru are menirea de a pune în aplicare condițiile stricte de igienă, siguranță și distanța optimă.

Airbus vine în sprijinul angajaților și le oferă un program flexibil. Iar acolo unde se poate, chiar lucratul de acasă. Însă toate aceste măsuri sunt luate astfel încât să existe continuitate în activitatea zilnică a fabricilor.

Airbus recomandă angajaților să evite călătoriile, în special în zonele de risc. Să se rezume la deplasările necesare. Toți cei ce s-au întors din regiunile cu risc de infectare cu COVID-19 intră automat în izolare timp de 14 zile.

Oricine are simtome COVID-19, trebuie să anunțe, să solicite sfaturi medicale și să intre automat în carantină, dacă este necesar.

Oficialii Airbus menționează că aceste măsuri nu vor afecta producția, iar compania va respecta termenele de livrare față de clienți.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.