Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Coronavirus: Air Moldova suspenda toate zborurile spre/din Italia

0 708

În baza deciziei autorităților din Republica Moldova, Air Moldova suspendă toate zborurile spre/din Italia în perioada 12 martie 2020 – 31 martie 2020 (cu probabilitatea extinderii restricțiilor).

Măsurile sunt luate pentru prevenirea răspândirii infecției cu noul Coronavirus.

Air Moldova suspenda zborurile spre Italia

Air Moldova vine în întâmpinarea pasagerilor, care și-au rezervat bilete pe zborurile spre Italia, oferindu-le dreptul de a schimba gratuit data de călătorie pentru biletele emise pentru perioada de zbor ‪12.03.2020 – 31.03.2020. Pasagerii își pot reprograma călătoriile pentru o perioadă de 30 zile de la data reluării zborurilor spre/din Italia.

Pasagerii care au bilete procurate pentru acestă perioadă sunt rugați să apeleze call centrul companiei la numarul de telefon 022-830-830.

Vor fi afectate toate zborurile pe rutele: Chișinău – Roma, Chișinău – Bologna, Chișinău – Veneția, Chișinău – Verona, Chișinău – Milano.

Compania Air Moldova va oferi informaţii actualizate în funcţie de evoluţia situaţiei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.