blank

Coral Travel România dă startul vacanțelor pentru Vara 2023

0 520

Pe 30 martie, sub sloganul ”Our world is yours. Let’s fly and travel together”, Coral Travel a organizat o întâlnire cu reprezentanții agențiilor de turism partenere sub cupola centrală a Aeroportului Internațional ”Aurel Vlaicu” București Băneasa.

Prezentare Coral Travel, Fly Lili și aeroportul Băneasa

Locul nu a fost ales întâmplător, noul tour operator anunțând că va opera zborurile charter spre destinațiile de vacanță de pe Aeroportul Internațional Băneasa. A fost ales acest aeroport pentru că este mai aproape de București și se poate ajunge mai repede prin intermediul transportului în comun sau cu mașina personală și transport alternativ, este complet renovat și nu este aglomerat pentru că nu are zboruri comerciale frecvente. Este un avantaj major pentru familiile cu copii, care sunt principalii clienți Coral Travel pentru vacanțele de vară. În cadrul acestui eveniment, cei prezenți au putut să facă un tur al aeroportului Băneasa.

Compania aeriană parteneră este Fly Lili, un nou operator aerian românesc specializat în zboruri charter. În acest moment, Fly Lili are un avion Airbus A320 (YR-LIL), urmând ca în viitorul apropiat să mai recepționeze alte două aeronave Airbus A320 (YR-LIA și YR-LIB). Aeronavele sunt configurate în două clase: economic și business.

În acest context, toată atenția companiei se poate orienta spre zborurile charter operate în parteneriat cu Coral Travel, iar pasagerii să se bucure de tot confortul. În acest context, programul operațional este unul avantajos pentru turiștii Coral Travel. Sunt promise ore avantajoase atât la plecare, cât și la sosire, fără ore extrem de matinale sau de nocturne.

Coral Travel, Fly Lili și aeroportul Băneasa

Programul charterelor Coral Travel din România

În sezonul estival 2023, Coral Travel va oferi zboruri charter din București, Cluj, Timișoara, Suceava, Oradea, Craiova și Iași, spre destinații de vacanță din Turcia, Tunisia, Grecia și Egipt.

Programul charterelor spre Turcia:

 • București – Antalya cu Fly Lili și Turkish Airlines
 • București – Bodrum cu Fly Lili
 • Cluj – Antalya cu Fly Lili
 • Oradea – Antalya cu Fly Lili
 • Timișoara – Antalya cu Corendon Airlines
 • Suceava – Antalya cu Corendon Airlines
 • Iasi – Antalya cu Corendon Airlines

Programul charterelor spre Egipt

 • București – Hurghada cu Fly Lili

Programul charterelor spre Grecia

 • București – Heraklion cu Animawings
 • București – Rodos cu Animawings

Programul charterelor spre Tunisia

 • București – Enfidha cu Fly Lili

Coral Travel în România

Coral Travel s-a lansat pe piața din România in anul 2023, promovându-și pachetele turistice către cele mai populare destinații.

Noul tour operator face parte din grupul internațional de companii Coral Travel Group (OȚI Holding), cu o experiență de peste 30 de ani pe piața globală a ospitalității. Acesta reunește branduri care deservesc toate ramurile turismului, cum ar fi tour operating, lanț de agenții de turism, cazare, servicii inbound etc.

În toți acești ani, companiile Coral Travel Group au organizat vacanțe pentru mai mult de 30 de milioane de turiști, satisfăcând cele mai diverse așteptări. Holdingul dispune de 37 de companii în 22 de țări; o echipă internațională formată din 4 300 de angajați (25 de naționalități). Coral Travel Group zboară spre 90 de destinații din 40 de țări.

Coral Travel România are ca obiectiv vânzarea a 90 000 de pachete de călătorie pentru anul 2023. Concentrându-se pe distribuția pachetelor proprii prin agențiile de turism, compania a creat un sistem eficient de dezvoltare și sprijinire a agențiilor partenere.

Clienții finali vor beneficia de diverse acțiuni și de o gamă largă de propuneri de vacanțe accesibile oricărui buget. Agențiile partenere vor beneficia de oferte, promoții, bonusuri, programe de educație și de comisioane speciale. Un alt plus pentru Coral Travel este că are o rețea hotelieră formată din hoteluri proprii și asociate, care funcționează conform standardelor Grupului.

Există o varietate de acțiuni pentru agențiile partenere Coral Travel, după cum urmează:

Coral Elite Bonus » Bonus suplimentar pentru anumite hoteluri high class și anumite tipuri de camere.

Hotelul Săptămânii » Rezervați unul dintre hotelurile participante la această promoție (de luni până sâmbătă) și primiți bonus suplimentar.

Coral Action 222/555 » Rezervați unul dintre hotelurile selectate pentru promoțiile de mai sus și primiți bonus suplimentar. 

Coral Free Holiday » Rezervați aceste hoteluri și aveți posibilitatea de a vă bucura de o vacanță binemeritată în cadrul acestora la sfârșitul sezonului!

De asemenea, turiștii Coral Travel se pot bucura de beneficiile conceptelor unice:

Colecția de Vară – cele mai bune hoteluri din Turcia, Egipt, Grecia și Tunisia. Nu trebuie să pierdeți timp pentru a selecta hotelul. Coral Travel a făcut deja acest lucru pentru dumneavoastră. Încă un beneficiu al rezervării este condiția specială de plată – plata în avans este de doar 20%, cu posibilitatea de a plăti în rate în următoarele 6 luni. Pentru cei interesați de pachetul de familie, există și oferta „2+2=2” – doar părinții plătesc cazarea, iar copiii beneficiază de gratuitate la cazare.

Sun Family Club – este  un concept de vacanță pentru familii, colecția include cele mai bune hoteluri de familie cu Sun Family Club. Aici sunt luate în considerare toate detaliile, mese potrivite pentru copii în timpul zilei, programe educaționale și de divertisment cu pedagogi profesioniști.

Coral Elite Service – o selecție de hoteluri de lux și beneficii speciale, cum ar fi: ghizi profesioniști din departamentul Coral Elite Service la sosire și la plecare, transfer special cu maximum 2 opriri, asistență turistică 24/7.

Coral Travel se diferențiază pe piața turistică în mai multe moduri importante.

Propriul partener de incoming, ODEON Tours: ghizi locali proprii, mijloace de transport pentru transferuri private și de grup, asistență turistică 24/7.

Mai mult, vă veți bucura de cazare la hotelurile proprii sau asociate Coral Group Hotels, acestea respectând standardele holdingului Coral Group. Dacă alegeți Turcia ca destinație de vacanță, puteți opta pentru unul dintre hotelurile proprii: Xanadu Resort Hotel (Belek), Seven Seas Life (Kemer), Seven Seas Blue (Side), Otium Family Eco Club (Side).

Contact Coral Travel:

Prezența pe social media:

Sediul central: Global City Business Park, Șoseaua București Nord 10, Clădirea O23, București.

Leave A Reply

Your email address will not be published.