Concert Julio Iglesias la Iaşi (11 mai 2016), al 11-lea motiv să mergeţi în capitala Moldovei

0 704

Iaşi este unul dintre oraşele noastre preferate din România. Mergem mereu cu drag când avem ocazia, mai ales că este la o oră distanţă de Bucureşti dacă luăm în calcul zborul cu avionul. Blue Air a contribuit foarte mult la dezvoltarea acestei rute, dar şi la practicarea unor preţuri mai apropiate de normalitate.Palatul Culturii Iasi
Palatul Culturii Iasi

Am scris despre cele 10 motive să mergeţi într-un city break la IAŞI, iar acum îl menţionam pe al 11-lea. Descopera Iaşul şi trăieşte emoţia unui concert unic! Julio Iglesias, unul dintre cei mai bine vânduți artiști ai tuturor timpurilor, va concerta la Iaşi, în data de 11 Mai 2016, pe stadionul „Emil Alexandrescu”, începând cu ora 20:00. Alaturi de el, în deschidere, va fi şi Julio Iglesias Jr.

Hotel Unirea a pregătit un pachet atractiv pentru cei ce doresc să participe la concertul Julio Iglesias. Profitaţi de ultimele 2 pachete, Cazare + Bilete incluse la concert, fiecare în valoare de 425.00 Lei.

Pachetul include:
– Cazare 1 noapte/ 2 persoane în cameră Twin/Matrimoniala (în limita disponibilităţii)
– Mic dejun bogat şi savuros, servit în regim bufet
– 2 bilete la concertul Julio Iglesias – MI VIDA*
* Biletele oferite sunt la categoria 3 din 4, iar stadionul se afla în apropierea Hotelului Unirea.

Dacă sunteţi din Bucureşti, luaţi în calcul şi preţul transportului. Am simulat la Blue Air şi am găsit tariful de 559.96 lei (2 persoane / zbor dimineaţă 11 mai – retur zbor seara 12 mai).

Leave A Reply

Your email address will not be published.