blank

TAROM a inaugurat ruta Bucureşti – Hamburg, factor de încărcare de 75% pe zborul inaugural

1 908

Pe 9 mai 2016, TAROM a inaugurat ruta Bucureşti – Hamburg. Fără prea multă vâlvă, primul zbor (RO321) a decolat la 08:10 de la Bucureşti, având un factor de încărcare de 75%.

Conform celor spuse de Gabriel Stoe, Directorul General TAROM, zborul inaugural a avut load factor bun şi promiţător pentru traficul viitor.

TAROM a inaugurat ruta Bucureşti – Hamburg

Port Hamburg

Hamburg este al doilea oraş ca mărime din Germania, având 1.740.000 locuitori, şi al treilea cel mai mare port din Uniunea Europeana. Este situat în nordul Germaniei, pe malul râului Elba.

Dacă veţi călători către această destinaţie, puteţi vizita Speicherstadt, cel mai mare “cartier de depozite” din lume – declarat patrimoniu UNESCO în 2015, Kunsthalle – muzeul de artă, muzeul de istorie, planetariul, puteţi să vă bucuraţi de evenimente precum „Ziua Portului”.

Alsterfontäne - Hamburg

Pe lângă cele menţionate mai sus, vă recomandăm să vizitaţi şi Miniatur Wunderland, cel mai mare muzeu de miniatură din lume. Noi am fost la Hamburg şi vom reveni cu detalii.

Preţul biletelor porneşte de la 95 euro, cu toate taxele incluse, iar zborurile vor avea următorul program:Luni, miercuri, vineri şi duminică
RO321 Bucureşti 08:10 – 09:50 Hamburg
RO322 Hamburg 10:35 – 14:05 Bucureşti

Leave A Reply

Your email address will not be published.