blank

Companiile aeriene vietnameze vor putea zbura spre Statele Unite

0 583

Companiile aeriene vietnameze vor putea zbura spre Statele Unite și vor putea încheia acorduri cu transportatorii americani.

Administrația Federală a Aviației din SUA (FAA) a declarat că țările din Asia de Sud-Est respectă standardele internaționale de siguranță.

FAA a acordat Vietnamului ratind de categoria 1, ceea ce înseamnă că sunt respectate standardele internaționale de siguranță.

Zboruri între Statele Unite și Vietnam Airlines

În prezent, nu există zboruri directe în Statele Unite și Vietnam, cu toate că există un potențial foarte mare pe partea turistică și de business. Însă Vietnam Airlines și Bamboo Airways și-au exprimat dorința de a zbura spre Statele Unite.

Președintele Bamboo Airways, Trinh Van Quyet, a declarat că Bamboo are în vedere destinații precum Seattle, Los Angeles și San Francisco. Rutele ar putea fi inaugurate la final de 2020 sau la începutul anului 2021. Compania aeriană a comandat 20 de aeronave Boeing 787 pentru zboruri lung-curier.

Oficialii Vietnam Airlines încă nu au venit cu declarații după marea veste sosită de la FAA. Însă există o informație din 2018, în care un oficial Vietnam Airlines spunea că există interes pentru zboruri spre Statele Unite.

Leave A Reply

Your email address will not be published.