blank

Compania aeriană Flybmi încetează operațiunile (faliment)

0 970

Din păcate, o nouă companie aeriană europeană își încetează operațiunile. Faliment Flybmi, toate zborurile au fost anulate. Flybmi: înființată pe 14 mai 1987 – faliment 16 februarie 2019.

Oficialii companiei au anunțat că Flybmi și-a încetat activitatea, fiind afectată de Brexit, de creșterea cheltuielor cu carburantul și cu certificatele de emisii CO2.

Faliment Flybmi

Flybmi are 376 de angajați și 17 avioane (Embraer E135 / E145). Acestea zburau spre 25 de destinații europene. Pasagerii afectați de încetarea activității Flybmi au fost informați și îndrumați spre agențiile de turism și spre asiguratori.

Un purtător de cuvânt al Flybmi a declarat: „Compania aeriană Flybmi se confruntă cu mai multe dificultăți, printre care creșterea cheltuielor cu combustibilul și certificatul de emisii CO2.

Cele din urmă s-au scumpit din cauza deciziei UE de a exclude companiile britanice de la participarea deplină la ”Emissions Trading Scheme”.

„Situațai economică actuală și perspectivele incerte pentru viitor, grav afectate de incertitudinea procesului de Brexit, au dus la incapacitatea noastră de a obține contracte valoroase de zbor în Europa”.

Recapitulare Flybmi: 522 000 de pasageri transportați pe 29 000 de zboruri operate în 2018.

Rețeaua operațională flybmi din 2018: Aberdeen, Bristol, Brno, City of Derry, Dusseldorf, East Midlands, Esbjerg, Frankfurt, Hamburg, Jonkoping, Karlstad, Londra Stansted, Lublin, Milano Bergamo, Munchen, Newcastle, Norrkoping, Nuremburg, Oslo, Paris Charles de Gaulle, Rostock / Laage, Saarbrucken și Stavanger.

Goodbye Flybmi!

Leave A Reply

Your email address will not be published.