Boeing 747 (G-BYGC) British Airways în BOAC livery (Foto)

0 26

Așa cum vă anunțatm în urmă cu ceva timp, British Airways a vopsit un Boeing 747 în retro livery BOAC. Pentru cine nu știe, BOAC vine de la British Overseas Airways Corporation, una dintre companiile aeriene care au stat la baza British Airways.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Pe 5 februarie, Boeing 747 (G-BYGC) British Airways a intrat la vopsit într-un hangar de la aeroportul din Dublin. A primit noua schemă cromatică BOAC, care a fost folosită în perioada 1964 și 1974.

Mai multe fotografii cu Boeing 747 (G-BYGC) British Airways în BOAC livery

Pe 18 februarie, aeronava Boeing 747 (G-BYGC) British Airways în BOAC livery a ajuns la Aeroportul Internațional Heathrow – Londra.

Pe 19 februarie, avionul a operat primul zbor comercial, în actualul livery, spre New York. Indicativul zborului a fost BA117.

Boeing-747-G-BYGC-British-Airways-BOAC-livery-4

Până în 2023, data când aeronava va fi retrasă din serviciul comercial, Boeing 747 G-BYGC va zbura pe rutele lung-curier din rețeaua British Airways.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »