Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Companiile aeriene Lufthansa Group oferă 440 de zboruri suplimentare pentru Crăciun și Revelion

0 125

Companiile aeriene ale Grupului Lufthansa (Lufthansa, Swiss, Austrian Airlines, Brussels Airlines și Eurowings) oferă aproximativ 80.000 de locuri suplimentare pe 440 de zboruri suplimentare pentru sezonul de sărbători și Anul Nou. 

Companiile aeriene răspund acum la creșterea rezervărilor pe zborurile programate în timpul vacanțelor de Crăciun. Totodată, datorită solicitărilor din partea pasagerilor, companiile aeriene Lufthansa Group vor relua zborurile spre mai multe destinații noi și vor crește frecvențele conexiunilor existente sau implementând avioane mai mari.

Numai din huburile sale din München și Frankfurt, Lufthansa oferă peste 120 de zboruri suplimentare cu o capacitate de 25.000 de locuri în plus, în perioada Crăciunului. Cele mai solicitate destinații sunt din SUA, Portugalia, Spania și Insulele Canare.

Spre SUA, New York și Florida sunt destinațiile cu cele mai multe rezervări făcute în perioada sărbătorilor de iarnă. În Europa, destinațiile de pe continentul Spaniol și Insulele Canare, Portugalia și alte destinații însorite din regiunea mediteraneană, precum și Scandinavia sunt deosebit de solicitate. 

Pe lângă aceste destinații, stațiunile înzăpezite din Laponia (nordul Finlandei) revin în programul de zbor. Astfel, se poate zbura din Frankfurt spre Ivalo și Kuusamo, precum și din Munchen spre Kittilä în Laponia și Tromsö în Norvegia – Northern Light inclusiv.

Leave A Reply

Your email address will not be published.