blankblank

Compania Națională Aeroporturi București împlinește 8 ani

Mereu am fost fascinați de forfota din jurul unui aeroport. Indiferent de mărimea acestuia, un aeroport adună la un loc pasagerii și angajații din diferite structuri. Astăzi, Compania Națională Aeroporturi București împlinește 8 ani!

0 558

Astăzi, Compania Națională Aeroporturi București împlinește 8 ani! La mulți ani frumoși și constructivi. Ținând cont că AirlinesTravel.ro împlinește 6 ani, constatăm că am crescut împreună cu CNAB.

Compania Națională Aeroporturi București

Compania Națională Aeroporturi București administrează cele două aeroporturi principale ale Bucureștiului: Aeroportul Internațional Henri Coandă și Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu.

Teo Postelnicu,angajat CNAB și prieten AirlinesTravel.ro, descrie foarte frumos ce înseamnă un aeroport. Este un oraș zburător.

Pe platforma Aeroportului Henri Coanda lucrează peste 15.000 de oameni, de zece ori mai mulți decât numărul angajaților aeroportului. În fiecare zi, de la prima oră sau în ture, mii de oameni se îndreaptă către aeroport: piloți; stewardese parcă întotdeauna zâmbitoare; profesioniștii de la trafic-sol, cei de pe Follow Me-urile care ghidează avioanele pe aeroport; băieții noștri de nădejde care asistă pasagerii cu mobilitate redusă; pompieri; mecanici de avioane; inspectorii fluxurilor de pasageri; experții de la tehnic; oamenii de excepție de la securitatea aeroportuară; colegii care se ocupă impecabil de planul de zbor; cei care gestionează alocările avioanelor la sol; controlorii de trafic aerian.

Cei 15.000 de angajați lucrează nu doar la aeroport, ci și la cele 50 de companii aeriene, la companiile de handling, la turnul de control, la poliția de frontieră și poliția transporturi, la jandarmerie, antitero, vamă, magazine, restaurante, supermarket, rent a car, bănci, exchange-uri și la toate celelalte companii din aviație.

Astăzi, Compania Națională Aeroporturi București împlinește 8 ani de la înființare. Mulțumirea noastră tacită: suntem siguri că cei 40.000 de pasageri care trec zilnic prin aeroport sunt în siguranță absolută, la fel și cele 350 de avioane care decolează și aterizează în fiecare zi la București.

La mulți ani pasagerilor noștri! Zboruri line! Suntem aici, la datorie în fiecare zi, pentru siguranța și securitatea dumneavoastră!

Nu cred că avem cuvinte suficiente pentru a le mulțumi tuturor din aeroporturi. Să le respectăm munca și să-i respectăm ca oameni.

Pentru noi, cei ce iubim avioanele și zborurile, aeroportul înseamnă ”acasă”. Oriunde călătorim, respectăm oamenii din aeroporturi și meseriile lor. Am petrece ore întregi prin aeroporturi și cu ochii după avioane.

Drept dovadă, am zburat o zi la Berlin pentru a fotografia avioane. Am zburat o zi la Milano Bergamo pentru că am găsit bilete de avion ieftine.

Totodată, în 2017 am demarat proiectul ”Oameni din aviație”. Dorim să stăm de vorbă cu cât mai mulți oameni din aviație, indiferent de jobul practicat.

La multi ani, CNAB!

Leave A Reply

Your email address will not be published.