Compania aeriană Blue Air nu este Blue Air Transport Aerian

0 414

Zilele acestea, în presă au apărut ştiri care anunţau falimentul Blue Air. Când spui Blue Air, normal e să te gândeşti la compania aeriană, iar aceasta reprezintă brand-ul. În spatele brand-ului există o firmă care administrează activitatea companiei aeriene.

Bun! Falimentul anunţat este al firmei BATA SKY IMOBILIARE SA Adunatii-Copaceni (fosta BLUE AIR TRANSPORT AERIAN SRL), parte a grupului Romstrade, vechea firmă care a gestionat activitatea companiei aeriene Blue Air, dar care în prezent nu mai are treabă cu aceasta.

Transportatorul aerian Blue Air a fost cumpărat de S.C. Blue Air-Airline Management Solutions S.R.L. şi şi-a început activitatea sub noua administrare din august 2013. Aşa că nu mai există legături între actuala companie aeriană Blue Air şi vechea firmă falimentară BATA SKY IMOBILIARE SA Adunatii-Copaceni (fosta BLUE AIR TRANSPORT AERIAN SRL).

În 2013, Airlines Travel a monitorizat activitatea companiei aeriene Blue Air şi v-am anunţat planurile pe 2014. Să nu uităm că Blue Air a transportat 10 milioane de pasageri în 9 ani de activitate neîntreruptă!

Vă dorim cer senin!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.