fbpx Blue Air a transportat 10 milioane de pasageri in 9 ani de activitate

Blue Air a transportat 10 milioane de pasageri în 9 ani de activitate

1 246
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Blue Air, prima companie de smart flying, a sărbătorit în luna decembrie 9 ani de activitate şi a premiat pasagerul cu numărul 10 000 000. Acesta a primit un bilet de avion şi poate alege una din cele peste 29 de rute, pe care Blue Air le operează în prezent. Pasagerul s-a aflat pe zborul Bucureşti-Bruxelles, din data de 19 decembrie.

Pasagerul 10 milioane
Pasagerul 10 milioane

10 Milioane de pasageri înseamnă enorm pentru o companie romaneasca, atât prin prisma celor 450 de angajaţi care câştigă anual un salariu mediu brut de peste 84.000 RON, dar şi din prisma economiei româneşti, în cadrul căreia Blue Air a generat până acum peste 1,2 miliarde de Euro cifra de afaceri, din care peste 40% reprezentând export de servicii.

Blue Air şi-a început activitatea cu două aeronave, 4 rute şi 35 de angajaţi, pe 13 decembrie 2004, aceasta fiind fondată din dorinţa de a crea o companie care să ofere călatorii la un preţ accesibil.

Răspunsul pieţei nu a întârziat să apară, oferta Blue Air bucurându-se de succes imediat. În prezent, la 9 ani de la lansare, Blue Air a ajuns în topul preferinţelor românilor, iar dezvoltarea continuă. Odată cu transferul businessului către compania Blue Air Airline Management Solutions, flota Blue Air s-a mărit cu încă 2 aeronave dedicate atât segmentului de chartere cât şi curselor regulate, s-a lărgit paleta destinaţiilor oferite cu adăugarea rutei Bucureşti – Koln, s-a diversificat sitemul de distribuţie prin semnarea parteneriatului cu Hahnair, sistem prin intermediul căruia zborurile Blue Air pot fi rezervate şi plătite în agenţiile IATA din peste 190 de ţări.

1 comentariu
  1. […] activitatea companiei aeriene Blue Air şi v-am anunţat planurile pe 2014. Să nu uităm că Blue Air a transportat 10 milioane de pasageri în 9 ani de activitate […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.