blank

Cobrex Trans a anulat toate rutele din motive comerciale

După ce au anunțat cu surle și trâmbițe rutele de la Suceava, Cobrex Trans a revenit asupra deciziei și a anunțat anularea tuturor rutelor regulate comerciale.

1 1.623

Temerile noastre s-au adeverit. Nu am avut încredere în rutele anunțate de Cobrex Trans, dar le-am anunțat pentru că vrem să încurajăm piața aeronautică din România. Iar orice operator aerian pleacă cu un capital de încredere până la proba contrară.

Cobrex Trans a anulat toate rutele

După ce au anunțat cu multă zarvă rutele Suceava – Madrid, Suceava – București, București – Perugia, Cobrex Trans vine acum și menționează că anulează toate rutele din motive comerciale. Și noi ne-am pus întrebarea cum va putea ofera toate zborurile cu un avion. Iată că s-a găsit soluția. Nu le va mai opera!

Operatorul aerian, Cobrex Trans, cu capital integral românesc, decide închiderea curselor de linie pe rutele București-Suceava, Suceava-Madrid (inclusiv retur) și București-Perugia, Perugia-Barcelona (inclusiv retur) din considerente operaționale. Rezervările de bilete pentru rutele menționate anterior nu vor mai fi disponibile începând cu 7 Iunie 2018.

Pe această cale, compania aeriană COBREX TRANS asigură toți clienții că vor primi integral suma achitată pentru bilete. Banii pot fi recuperați de la agențiile de turism care au furnizat bilete sau direct de la operatorul aerian prin intermediul unei solicitări din partea clienților la numerele de telefon: 004.0741.245.337 sau 004.0741.245.338.
Noi ne cerem scuze față de clienții dornici de aceste rute. Avem cititori printre noi cu bilete cumpărate pentru aceste rute. Sperăm să-și poată recupera banii!

Leave A Reply

Your email address will not be published.