blank

Laudamotion a deschis baza de la Viena / Zboruri spre Palma de Mallorca, Pisa și Chania

Începând cu 1 iunie 2018, oferta zborurilor low-cost din Viena a crescut și mai mult odată cu deschiderea bazei Laudamotion. Noul transportator oferă zboruri spre Palma de Mallorca, Pisa și Chania.

0 586

Pe 1 iunie 2018, Laudamotion a deschis baza de la Viena. Patru aeronave vor fi permanent bazate în Viena. Pentru început, Laudamotion va zbura spre Palma de Mallorca, Chania și Pisa. Baza a fost inaugurată în prezenta campionului de Formula 1 – Niki Lauda, fondator Laudamotion, Andreas Gruber, CEO Laudamotion și Julian Jäger, alături oficialii Aeroportului din Viena.

Laudamotion a deschis baza de la Viena

Conform orarului de vară, Laudamotion va zbura zilnic spre Palma de Mallorca și de trei ori pe săptămână spre Chania și Pisa. Laudamotion va decola zilnic spre Palma de Mallorca. Zborul va pleca de la Viena la 5 dimineața și va ateriza la Palma în jurul orei 7.20. Zborul de întoarcere va pleca de la Palma la ora 20:30 și va ateriza la Viena în jurul orei 22:50. Un zbor suplimentar va fi operat joi și sâmbătă, plecând de la Viena la ora 11:50 și aterizând în Palma la ora 14:10. Zborul către Viena va părăsi Palma la ora 14:55 și va ateriza la Viena la 17:25.

Laudamotion va zbura spre Chania de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri și vineri. Pe parcursul verii, compania aeriană va lansa, de asemenea, zboruri spre Brindisi, Ibiza, Kalamata, Malaga, Paphos și Santorini.

Vă reamintim că Laudamotion va opera și zboruri pe ruta Viena – București, începând cu 28 octombrie 2018. Vor fi operate zboruri zilnice.

Laudamotion este o nouă companie aeriană, care a fost fondată din cenușa vechiului transportator Niki (Fly Niki).

Leave A Reply

Your email address will not be published.