Clujul Zboara cu Blue Air: 15 rute noi de la Cluj în orarul de vară 2021 și o promoție!

0 1.463

Blue Air va introduce 15 rute noi in Orarul de Vara 2021 care vor conecta Clujul cu destinații-cheie din Europa. Noile destinații care vor fi operate de la Cluj sunt: ​​ Londra Heathrow, Milano Linate, Amsterdam Schiphol, Barcelona, Burgas, ​​Bruxelles, Constanta, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Madrid, Paris Charles de Gaulle, Roma și Stuttgart.Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare, iar preturile pornesc de la 15,99 euro/ segment, taxe si o schimbare gratuita a datelor de calatorie incluse.

Cu ocazia zilei de 8 martie, Blue Air desfășoara campania Clujul Zboara cu Blue Air, oferind un discount de 10% pentru toate zborurile către și dinspre Cluj Napoca, către toate noile destinații incluse în Orarul de Vară.

Pentru a marca Ziua Internațională a Femeii, campania include astăzi activari în mai multe locații surpriza din Cluj Napoca, unde toate doamnele si domnișoarele care se vor întâlni cu echipajele de mesageri ai primăverii în uniformele albastre ale Blue Air vor primi un cadou surpriză, împreună cu  promocodul care oferă un discount de 10% pentru toate rezervările efectuate pe websiteul companiei.

Noul program de zboruri regulate de pe Aeroportul din Cluj va optimiza oferta de călătorie a românilor din regiunea Cluj, oferindu-le conexiuni eficiente cu destinații europene de interes major atât pentru segmentul de leisure cât și pentru business. 

În cadrul strategiei de poziționare ca prima opțiune de transport aerian ultra low-cost pentru români, Blue Air mizează pe preturi accesibile si pe cele mai bune servicii din segmentul ultra-low-cost, precum si pe unicitatea rețelei sale de rute directe și de conexiune.

Rețeaua Blue Air include destinațiile cele mai atractive pentru profilul piețelor în care își desfășoară operațiunile și zboruri pe aeroporturi principale și centrale, asigurând astfel pasagerilor cele mai bune soluții de conectivitate și un grad sporit de confort al călătoriei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.