Iași – Dublin cu HiSky, din 26 aprilie 2021, prima rută de la Iași pentru HiSky.

0 1.324

HiSky anunță lansarea primei curse de linie de pe Aeroportul Internațional Iași. Este vorba de ruta Iași – Dublin, care va fi onorată cu două zboruri pe săptămână (luni și joi). Prețurile pentru un segment de zbor încep de la numai 49 de euro, iar biletele sunt deja disponibile pe www.hisky.aero și la agențiile partenere. Operarea noii rute va începe în data de 26 aprilie și va fi efectuată cu o aeronavă de tip Airbus A320.Amintim că operatorul aerian HiSky a fost certificat ca operator aerian românesc în decembrie (AOC-ul cu numărul RO074) și este prima companie din România certificată Part CAMO, după noua legislație intrată în vigoare la finalul lunii septembrie 2020.

În perioada februarie-martie 2021, compania aeriană a anunțat curse de linie de pe alte trei aeroporturi: Cluj, Satu Mare și Chișinău și zboruri charter din Cluj, Târgu Mureș, Baia Mare și Oradea.

Echipa HiSky este formată din oameni cu zeci de ani de experiență în aviație, discipoli ai școlii românești de aviație. Prețurile, serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul www.hisky.aero.

Leave A Reply

Your email address will not be published.