Cluj – Zurich cu Swiss, din 28 martie 2024!

1 178

Începând din 28 martie 2024, compania aeriană Swiss International Air Lines va conecta orașul Cluj-Napoca cu orașul Zurich, capitala turistică a Elveţiei. Zborurile vor fi operate cu 3 frecvenţe săptămânale, în zilele de luni, joi şi duminică, iar biletele vor putea fi rezervate începând din 13 septembrie 2023, pe site-ul companiei aeriene www.swiss.com.  

Noua destinaţie va asigura astfel şi zboruri de conexiune spre destinaţii intercontinentale, precum:

  • în fiecare luni şi duminică, de la Cluj spre Zurich şi de acolo mai departe, spre: New York (Aeroportul Newark), Boston, São Paulo şi Bangkok;
  • în fiecare joi, de la Cluj spre Zurich şi de acolo mai departe, spre: New York (Aeroportul JFK), Miami, Dubai, Montreal, Boston, Shanghai, Chicago, San Francisco şi Los Angeles.

Zurich este cel mai mare oraş al Elveţiei, bine cunoscut ca centrul cultural, economic şi industrial al ţării şi unul dintre cele mai importante centre financiare ale lumii. Orașul găzduiește mai multe instituții financiare, giganți bancari, piaţa de valori, corporaţii naţionale şi internaţionale şi respectiv majoritatea centrelor de cercetare și dezvoltare europene cu sediul la Zurich. Denumit şi poarta Alpilor, Zurich este oraşul cu cel mai mare nivel de trai din lume care a devenit o destinaţie turistică atractivă.

Programul zborurilor Cluj – Zurich:

Aeroportul se află la 13 kilometri nord de centrul orașului Zurich și deservește zona metropolitană Zurich. Acest aeroport este tranzitat anual de peste 22 milioane de pasageri şi este de asemenea, principalul hub aerian pentru Swiss International Air Lines.

1 comentariu
  1. […] 4. Compania aeriană Swiss va introduce în 28 martie 2024 zboruri pe ruta Cluj-Napoca – Zurich, cu o frecvență de trei zboruri pe săptămână, în zilele de luni, joi și duminică. Biletele pot fi deja rezervate pe site-ul oficial al companiei de la 90 de euro pe sens. (Airlines Travel) […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.