City Break – cum să organizezi escapade de vis în Europa

0 141

Organizarea unui city break într-un oraş european este soluția ideală pentru cei care au nevoie de o vacanță relaxantă pentru a ieşi din rutina zilnică. Astfel, poţi explora principalele atracţii turistice ale oraşelor mari dar şi să te bucuri de bucătăria locală.

Cu agenția de turism online eSky.ro poţi găsi uşor zboruri şi cazare la preţuri atractive, îţi poţi face asigurările necesare şi poţi chiar să închiriezi o maşină. Cu eSky.ro totul devin mai uşor, iar tu vei beneficia de o excursie memorabilă de câteva zile la preţuri avantajoase.

City break – când şi unde să îl organizezi

Un city break funcţionează de minune în weekend, dar se poate organiza şi în cursul săptămânii. Perioada de toamnă, imediat după ce copiii încep şcoala, este cea mai avantajoasă, pentru că acum scad foarte mult preţurile la biletele de avion şi chiar şi la cazare. Totodată, dacă vei alege să zbori în cursul săptămânii, vei plăti pe bilet mai puţin decât dacă vei alege să zbori în weekend.

De ce să alegi eSky.ro pentru a organiza un city break

Dacă eşti în căutarea unei soluţii convenabile şi facile pentru a organiza de la A la Z un city break, eSky.ro este o exact ceea ce ai nevoie. Aici vei găsi oferte de zboruri, hoteluri, asigurări și chiar posibilitatea de a închiria o mașină. Astfel, cu un singur clic poţi găsi combinaţia cea mai avantajoasă pentru cazare şi avion şi vei avea o minivacanţă de neuitat într-un oraş european mare. Aceasta este o platformă extrem de ușor de utilizat, datorită căreia vei descoperi din nou bucuria călătoriilor.

Dacă nu ştii încotro să mergi, intra pe eSky.ro la Oferte, alege oraşul din care vei zbura şi să fă clic pe butonul Căutare. Sistemul îţi va afişa în câteva secunde cele mai accesibile oferte de zbor către diverse oraşe europene. 

Iar dacă vrei un pachet de călătorie gata făcut, tot pe eSky.ro, la City Break, vei găsi gata făcute pachete de zbor şi cazare pentru diverse oraşe europene de interes. Dacă nici aşa nu ştii ce să alegi, introdu punctul de plecare, destinaţia şi perioada şi fă clic pe Căutare. Sigur vei găsi ceva atractiv!

Cele mai bune oraşe pentru un city break în perioada de toamnă sunt Roma, Barcelona, Paris, Milano, Napoli, Bari, Madrid, Atena, Bruxelles sau Lisabona.

City break în Bari – atracţii turistice şi gastronomie

Bari, capitala Pugliei, este un oraş plin de istorie şi cultură, cu o atmosferă plăcută şi mâncare delicioasă. În centru vechi al oraşului vei găsi o mulţime de monumente istorice, catedrale, biserici şi palate. O plimbare pe malul mării este, de asemenea, o modalitate perfectă pentru a te relaxa şi a te bucura de unele dintre cele mai frumoase peisaje ale Pugliei. Totodată, dacă vrei să te bucuri de bucătăria tradiţională, vei fi încântat să afli că în Bari se găsesc o mulţime de restaurante bune, cu o mare varietate de preparate tradiţionale. 

City break în Atena – atracţii turistice şi gastronomie

Atena este un oraș plin de istorie și cultură şi oferă turiștilor oportunități nelimitate de explorare şi divertisment. Poţi vedea ruinele vechiului oraș grec de la Acropole și Parthenon, biserici și muzee moderne. Bucătăria grecească este una dintre cele mai renumite bucătarii din lume, fiind cunoscută pentru preparatele sale delicioase şi sănătoase. În Grecia se mănâncă foarte multe legume şi fructe, peste şi carne de pasăre, iar reţetele sunt simple şi uşor de preparat. Unele dintre cele mai cunoscute preparate din bucătăria grecească sunt salata grecească, Moussaka, Souvlaki sau Gyros. 

city break in europa
Un city break in Europa

City break în Lisabona – atracţii turistice şi gastronomie

Lisabona este un oraş plin de atracţii turistice şi merită o vizită. Pe lângă obiectivele turistice de renume mondial, cum ar fi Torre de Belem şi Padrao dos Descobrimentos, oraşul oferă şi o varietate de restaurante unde poţi savura preparate tradiţionale portugheze. Nu uita să încerci una dintre deliciile gastronomice ale oraşului, cum ar fi pastel de nata sau vinul portughez. Totodată, poţi alege să faci o plimbare pe unul dintre celebrele poduri ale oraşului, cum ar fi Ponte 25 de Abril, sau poţi face o vizită la unul dintre numeroasele muzee. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.