Wizz Air a anunțat rutele București – Leeds și Cluj – Leeds

1 164

 Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai sustenabilă din Europa, anunță astăzi că va opera două noi rute din România către Leeds, Marea Britanie, începând din octombrie 2022. Zborurile sunt acum disponibile din Cluj-Napoca și București către Aeroportul Leeds Bradford. Biletele pentru aceste noi rute sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil începând cu 119RON / 24,99EUR.

Aceste noi zboruri suplimentează rutele Wizz Air la tarife reduse în Europa și Orientul Mijlociu operate din Cluj-Napoca și București. Începând cu 31 octombrie, Wizz Air va oferi trei zboruri săptămânale de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj către Leeds, în fiecare luni, miercuri și vineri. Zborurile de pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București către Leeds vor fi operate cinci zile pe săptămână începând cu 1 noiembrie, în zilele de marți, joi, vineri, sâmbătă și duminică.

Wizz Air își dovedește în continuare angajamentul față de pasagerii români și continuă să extindă rutele din rețeaua sa, în contextul în care industria aviației încearcă să minimizeze efectele provocărilor apărute în ultima jumătate de an. Astfel, Wizz Air rămâne devotată promisiunii de a oferi tarife reduse și opțiuni diversificate de călătorie în Europa și nu numai.

Pentru o garanție în plus, Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat sub formă de credit de companie.

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DIN ROMÂNIA

RUTĂZILEÎNCEPÂND CUDE LA*
Cluj-Napoca – Leedsluni, miercuri, vineri31 octombrie 2022149 RON / 29.99 EUR
București – Leedsmarți, joi, vineri, sâmbătă, duminică1 noiembrie 2022119 RON / 24.99 EUR

*Preț pentru un singur segment, inclusiv taxa de administrare. Este inclusă o geantă de mână (max.: 40x30x20cm). Trollerul și fiecare bagaj de cală sunt supuse unor taxe suplimentare. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizzair.com și aplicația pentru mobil WIZZ. Numărul de bilete la prețurile indicate este limitat.

Leave A Reply

Your email address will not be published.