Cine este dornic și iubitor de un Mystery Break? Air New Zealand vinde Mystery Breaks in Noua Zeelanda.

0 232

2020 nu este cel mai frumos an pentru călătorii. Pandemia de COVID-19 a închis granițe, a impus restricții, a descurajat milioane de turiști să mai călătorească. Ba chiar au fost câteva săptămâni când am stat cu toții în casă, fără a putea ieși la o plimbare sau o drumeție.

Și atunci ce este de făcut? Trebuie să învățăm să trăim cu acest virus, să nu abandonăm ideea de a călători, dar să o facem responsabil și să respectăm toate măsurile impuse de autorități.

Mystery Break în Noua Zeelandă

Unii mai curajoși, chiar au adus în atenția pasionaților de călătorii vestitul Mystery Break. Compania aeriană Air New Zealand a scos la vânzare pachete turistice spre cele 20 de destinații interne din Noua Zeelandă, doar că totul este învăluit în mister.

Air New Zealand a venit cu o idee originală pentru a încerca să recâștige o parte dintre călători. În momentul actual, granițele țării sunt închise pentru turiștii străini, însă cei ce locuiesc în Noua Zeelandă pot călători intern fără restricții.

Mystery Break Great, Deluxe sau Luxury

Clienții pot alege între pachete Great, Deluxe sau Luxury, dar fără să cunoscă destinația. Se poate selecta data de călătorie, dar misterul este spulberat cu 2 zile înainte de marea aventură. Pachetele conțin zborul cu avionul, cazarea la un hotel din lanțul Accor (3* – 5* în funcție de categoria aleasă) + mese conform ofertă și transferul de la aeroport la hotel și retur.

La pachetul Luxury, cazarea se face la un hotel de 5* + mic dejun și cină. Totodată, cei ce optează pentru un astfel de pachet vor avea la dispoziție și o mașină de lux. Tarifele pornesc de la 599 dolari și pot ajunge până la 1692 dolari de persoană.

Economia din Noua Zeelandă a suferit foarte mult din cauza lipsei turiștilor. Cu această ofertă, Air New Zealand speră să convingă cât mai multe persoane să viziteze Noua Zeelandă pentru a revitaliza economia și pentru a sprijini structurile din HoReCa.

Oare ar merge așa ceva și în România?

Leave A Reply

Your email address will not be published.