O femeie este îndrăgostită de un Boeing 737 KLM și vrea să se căsătorească cu acesta

0 2.849

Suntem pasionați de aviație, ne plac avioanele, iubim să zburăm și să călătorim, dar încă nu ne-am gândit să ne căsătorim cu avioanele. Însă dragostea pentru avioane nu are limite și o demonstrează Michèle Köbke.


Tânăra în vârstă de 30 de ani, originară din Germania, este îndrăgostită de un avion Boeing 737 KLM. Povestea de dragoste a început în 2014, la Aeroportul Internațional Berlin – Tegel, când Michèle Köbke s-a întâlnit cu aeronava Boeing 737-800NG (PH-BXV). Avionul este botezat Roodborstje/Robin.

O femeie este îndrăgostită de un Boeing 737 KLM

dragoste intre o femeie si avion

5 ani de zile au fost necesari ca Michèle Köbke să-și reîntâlnească dragostea cu aripi. S-a întâmplat în septembrie 2019, într-un hangar al companiei aeriene KLM. Aeronava Boeing 737 era la revizia periodică.

dragoste intre femeie si avion

Tânăra a recunoscut că intenționează să se căsătorească cu avionul Boeing 737-800NG (PH-BXV) și chiar este dispusă să se mute în hangar :). Familia susține relația, dar nu se grăbește să-l întâlnească pe ”iubitul” metalic. Michèle a recunoscut că doarme cu piesele obținute de la amorezatul ei.

Următoarea întâlnire este programată pentru 18 martie 2020, tot în hangarul KLM. Și, cel mai probabil, va fi și data când cei doi se vor căsători. Bine, avionul nu cred că poate să-și exprime voința, dar ce mai contează? 🙂

Mai știu persoane cu afinități dezvoltate pentru diferite avioane, dar nu am auzit să se căsătorească cu acestea :). Printre avioanele vedete de la noi amintesc de Goguta (Boeing 737-700 YR-BGG TAROM) și Smaranda Braescu (Airbus A318-100 YR-ASD TAROM).

În termeni medicali, asta se traduce printr-o tulburare sau parafilie cunoscută sub numele de obiectofilie. O persoană este atrasă de un obiect neînsuflețit, crezând că obiectul are propria sa inteligență sau personalitate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.