blank

CES revine în Las Vegas, în perioada 5-8 ianuarie 2022

0 831

Consumer Technology Association (CTA) a anunțat că cel mai mare târg de tehnologie din lume – Consumer Electronics Show (CES) – revine în Las Vegas. Acesta va avea loc în perioada 5-8 ianuarie, cu zilele dedicate presei în 3 și 4 ianuarie 2022.

Conform declarațiilor făcute de organizatori, CES 2022 se va desfășura cu public, dar și în format digital ca cel din 2021. Peste 1000 de companii și-au anunțat prezența la CES 2022, iar printre participanții confirmați regăsim companii mari de tehnologice precum Amazon, AMD, AT&T, Dell, Google, Hyundai, IBM, Intel, Lenovo, LG, Panasonic, Qualcomm, Samsung și Sony.

Companii precum Caterpillar, Indy Autonomous Challenge și Sierra Space (o filială a Sierra Nevada Corporation) intenționează să debuteze în Las Vegas, la CES 2022. Eureka Park va reveni cu startup-uri care reprezintă țări din întreaga lume, inclusiv mari delegații din Franța, Italia, Olanda și Coreea de Sud.

CTA spune că CES 2022 va urma liniile directoare ale CDC privind siguranța în raport cu noul coronavirus, împreună cu liniile directoare de stat și locale pentru Nevada și orașul Las Vegas. Scopul este acela de a reda târgului frumusețea și grandoarea de altădată, dar totul în deplină siguranță pentru participanți.

Leave A Reply

Your email address will not be published.