CES 2017: ASUS ZenBook 3 Deluxe, anunțat la Las Vegas

0 876

ASUS ZenBook 3 Deluxe (UX490) a fost prezentat la Las Vegas. Este o versiune îmbunătățită a lui ZenBook 3, un laptop apreciat în lumea întreagă. Are o carcasă de aluminiu cu o grosime de numai 12,9 mm și o greutate de 1,1 Kg, care încorporează un ecran de 14 inch cu ramă subțire, oferindu-le utilizatorilor echilibrul perfect între portabilitate și productivitate.

Performanțe fără precedent

Seria ZenBook 3 este concepută să ofere performanțe fără precedent, iar ZenBook 3 Deluxe trece la un nou nivel grație procesoarelor Intel Core din generația a șaptea, a memoriilor RAM LPDDR3 2133MHz de până la 16GB și a SSD-ului PCI Express de până la 1TB, cel mai mare SSD disponibil.

Două porturi USB Type-C (USB-C) permit conexiuni Thunderbolt 3 cu viteze de până la 40Gbps, extinderea pe două ecrane externe 4K UHD și reîncărcarea altor dispozitive.

ASUS ZenBook 3 Deluxe este prelucrat cu precizie, rezultatul fiind un design impresionant. Carcasa anodizată în două faze are două nuanțe naturale – Royal Blue și Quartz Grey, ce poartă semnătura Zen cu cercuri concentrice, completată de marginile aurii și de logoul ASUS.

ASUS ZenBook 3 Deluxe vine echipat cu un sistem audio Harman Kardon, cu patru difuzoare și un amplificator inteligent ce oferă un sunet extraordinar.

Specificații ASUS ZenBook 3 Deluxe

ASUS ZenBook 3 Deluxe este mic, arată excelent și promite performanțe fără precedent. Specificațiile tehnice includ: procesoarele Intel Core i7-7500U și i5-7200U din generația a șaptea, memoriile RAM rapide de până la 16GB și SSD-urile PCIe 3.0 x4 de până la 1TB (de trei ori mai rapide în comparație cu SSD-urile SATA).

Pentru mai multe posibilități de extensie și conexiuni mai versatile, ZenBook 3 Deluxe include două porturi USB-C cu suport pentru Thunderbolt 3, tehnologie de două ori mai rapidă ca Thunderbolt 2 și de opt ori mai rapidă ca USB 3.0. Porturile USB-C cu Thunderbolt 3 permit reîncărcarea altor dispozitive și pot oferi semnal video 4K UHD pentru două ecrane externe, îmbunătățind productivitatea.

Deja îmi imaginez moduri practice cu ASUS ZenBook 3 Deluxe. Îl puteți căra în călătorii de business sau relaxare, iar acasă îl puteți conecta la 1-2 ecrane externe pentru productivitate sporită. Ce vă mai puteți dori?

asus-zenbook-3deluxe-ux490-1

O baterie litiu-polimer de 46Wh, modelată să se potrivească perfect în carcasa extrem de subțire, conferă o autonomie de până la 10 ore, acoperind întreaga zi de lucru. O autonomie ideală în travel. 10 ore sunt suficiente pentru o zi de business, fără să stați stresați din cauza energiei.

Pentru a atinge un asemenea nivel de performanță în condițiile păstrării unei temperaturi reduse, inginerii au inventat un nou sistem de răcire. Acesta utilizează componente de ultimă oră, incluzând un ventilator în miniatură, cu pale din polimeri, groase de numai 0,3 mm și conducte de transfer termic cu o grosime a pereților de numai 0,1 mm. Acest sistem de răcire are o înălțime de numai 3mm, iar aerul cald de la interior este evacuat prin gurile de ventilație ascunse la baza balamalei. Designul permite răcirea eficientă și funcționarea silențioasă, chiar și atunci când sistemul este solicitat.

ASUS ZenBook 3 Deluxe încorporează un ecran Full HD (1920 x 1080 pixeli) cu diagonala de 14 inch, car este protejat de un strat de sticlă Corning Gorilla Glass 5. Gama largă de culori ce acoperă 100% din sRGB și rata de contrast de 1000:1 oferă imagini mai vii și mai apropiate de realitate, iar tehnologia ASUS Splendid reglează cu finețe parametrii ecranului, pentru mai multă acuratețe, optimizând automat fiecare cadru. Aceste reglaje sunt utile în procesarea fotografiilor și a materialelor video.

Pentru capacități audio de neegalat, echipa ASUS Golden Ear a cooperat cu specialiștii Harman Kardon, punând la punct noua generație a tehnologiei audio ASUS SonicMaster Premium. ZenBook 3 Deluxe are o matrice formată din patru difuzoare, pentru sunet surround. Un amplificator special cu patru canale oferă un volum maxim cu zero distorsiuni pentru un sunet puternic și imersiv.

Cum era de așteptat, ASUS ZenBook 3 Deluxe încorporează și o tastatură generoasă, cu taste de dimensiuni mari și o cursă de numai 1,2 mm pentru maximum de confort și precizie. Un sistem de iluminare auriu pentru modelul în culoarea Royal Blue și alb pentru versiunea Quartz Grey, iluminează plăcut tastele asigurând o productivitate mai bună în orice condiții de lumină.

Nici touchpadul nu este mai prejos. Acesta este acoperit cu sticlă și suportă tehnologia Windows Precision Touchpad. Touchpadul dispune, de asemenea, de un senzor de amprente localizat convenabil în colțul din dreapta sus. Senzorul permite securizarea și deblocarea rapidă a portabilului, cu o singură atingere prin utilizarea Windows Hello și suportă autentificarea securizată în aplicațiile și programele compatibile.

Abia așteptăm să-l testăm în călătoriile noastre. Pare a fi portabilul perfect pentru orice stil de activitate: travel, business, home user, office și chiar procesare grafică, programare și multe altele.

Nu am detaliile despre preț, dar nu mă aștept să fie un produs ieftin. Așa cum îi spune și numele, Delux înseamnă lux :), iar aprețul va fi pe măsură.

Leave A Reply

Your email address will not be published.