Bilete de avion ieftine spre Australia: Melbourne, Brisbane și Sydney

1 1.339

Dacă e marți, e articolul cu recomandările lui Cristi. Pentru episodul de azi, Cristi a ales câteva destinații din îndepărtatul continent/stat Australia. Bilete de avion ieftine spre Australia!

București (BUH) – Melbourne (MEL) – București (BUH) – de la 716 EURO

Zborurile sunt cu Qatar Airways, iar oferta face parte din Festivalul Cǎlǎtoriilor 2017. Din verificările noastre, tariful se validează pentru multiple combinații din aprilie, mai, iulie, august și multe altele. Puteți căuta în funcție de datele voastre.

De ce Melbourne? Pentru gastronomie, vinuri, pentru artă și muzee, pentru distracție și baie în ocean. Melbourne este un centru modern, multicultural și vibrant, cu nivelul de trai foarte ridicat, oferind diverse atracții și activități tot anul. Anual, la Melbourne are loc unul dintre cele mai mari turnee de tenis de pe planetă – Australian Open.

Vă dorim vacanță plăcută în țara cangurilor!

Bucuresti (BUH) – Brisbane (BNE) – Bucuresti (BUH) – de la 754 EURO

Zborurile sunt cu Singapore Airlines pe ruta București – Frankfurt – Singapore – Brisbane și retur. Tariful se validează pentru diferite combinații din mai 2017. Prețuri bune veți găsi și pentru alte perioade ale anului, cu 10-15 EURO mai scumpe.

Aveți și escale de câteva ore la Frankfurt și Singapore, timp în care puteți să faceți shopping, să vă relaxați într-o scurtă plimbare etc.

De ce Brisbane? Brisbane este capitala statului Queensland și al treilea oraș, ca mărime, din Australia. Are o populație de aproape 2 milioane de locuitori. Este situat lângă Oceanul Pacific și străbătut de Râul Brisbane.

Cu siguranță nu vă veți plictisi într-o metropolă. Puteți vizita muzee, puteți face plimbări prin frumoasele parcuri din Brisbane, puteți testa bucătăria locală, puteți practica sporturi extreme și multe altele. Puteți vizita sanctuarul Lone Pine Koala unde sunt găzduiți 130 de urși koala. Închiriați o mașină și vă puteți plimba pe Gold Coast, Queensland, Australia. Veți fi fermecați de plajele cu nisip fin.

Vă dorim vacanță plăcută în țara urșilor koala!

Bucuresti (BUH) – Sydney (SYD) – Bucuresti (BUH) – de la 759 EURO

Zborurile sunt cu Singapore Airlines pe ruta București – Frankfurt – Singapore – Sydney și retur. Tariful se validează pentru 17-27 iunie 2016. Prețuri bune veți găsi și pentru alte perioade ale anului, dar ceva mai scumpe.

Escalele la Frankfurt și Singapore sunt scurte (2-4 ore), așa că timpul pentru shopping este ceva mai mic.

De ce Sydney? Pentru că acest oraș nu cred că mai are nevoie de prezentare. Sydney este emblema Australiei și probabil majoritatea dintre voi ați văzut imagini cu Opera sau cu Podul Harbour. Cu un selfie toți suntem datori în aceste locuri îndepărtate.

Pe lângă vestitele obiective turistice, mai treceți pe listă Muzeul Național Maritim, Catedrala St. Mary, Muzeul Australiei și parcul de distracții Luna Park.

Dar mai bine călătoriți și descoperiți frumusețile Australiei!

Photo via kotaku.com.au

Leave A Reply

Your email address will not be published.