Certificatele de vaccinare false făcute în România și Bulgaria invadează Grecia!

0 426

În prezent, România și Bulgaria sunt țările cu cele mai mari numere de noi cazuri de COVID-19. Zilnic sunt depășite recorduri negative de mortalitate la nivelul Uniunii Europene. Cu toate acestea, nu contenesc să apară tot mai multe certificate de vaccinare valse.

În Bulgaria a fost înființată o rețea de certificate de vaccinare false, de unde sunt aprovizionați mai mulți greci, în principal din nordul Greciei. Conform ERT, cu doar 300 EURO se poate obține un certificat de vaccinare fals în Bulgaria, fără ca doritorul să fie vaccinat, informează skai.gr.

În Bulgaria, vaccinul poate fi administrat și de medicii de familie, într-un mediu necontrolat, medicul fiind față în față cu pacientul. Nu același lucru se întâmplă în centrele de vaccinare unde mai sunt 6-7 persoane implicate în procedura de vaccinare. Acest lucru pare să fi dat posibilitatea rețelei să comercializeze certificate false cu semnăturile medicilor de familie fără ca oamenii să fie vaccinați, lucru care a devenit cunoscut și în Grecia.

Astfel, autoritățile au decis să controleze toate certificatele digitale deținute de rezidenții și locuitorii din Grecia care au declarat că s-au vaccinat în Bulgaria și România. Conform recentului amendament al Ministerului Sănătății, există o prevedere relevantă pentru sancțiuni penale și financiare grave împotriva actelor ilegale legate de teste și vaccinuri.


Leave A Reply

Your email address will not be published.