Cele mai scumpe spectacole și focuri de artificii din România care vor fi organizate de Revelion 2022

1 1.293

Numărăm zilele până la cumpăna dintre ani. Primăriile din România au la dispoziție câteva zile până la organizarea evenimentelor dintre ani, dar și pentru a pune la punct cele mai mari și spectaculoase focuri de artificii.

Din cauza restricțiilor existente în vigoare, multe primării din România au renunțat la tradiționalele spectacole cu artiști, totul rezumându-se la spectacolele pirotehnice ce vor marca trecerea dintre ani.

Cele mai scumpe spectacole și focuri de artificii din România

Conform wowbiz.ro, în noaptea de Revelion 2022, Baia Mare va avea cel mai scump spectacol de articii. Primăria a alocat aproximativ 134 950 de lei. Nu știm dacă va fi și cel mai mare spectacol cu artificii, dar cu siguranță va fi cel mai scump.

Poziția secundă este ocupată de Brașov. Primăria fermecătorului oral de la poalele Tâmpei a alocat 121500 lei pentru focurile de artificii ce va marca trecerea din 2021 în 2022.

Suceava închide podiumul celor mai scumpe spectacole de artificii din România, alocând un buget de 80 000 de lei pentru Revelion 2022.

Din păcate București nu apare în lista aceasta deocamdată pentru că nu existau licitații de achiziție deschise în SEAP, la 23 decembrie 2021. Din informațiile existente, doar Primăria Sectorului 3 se agită pentru a organiza un spectacol pirotehnic pentru noaptea dintre ani, dar nu exista nimic deschis pentru achiziții în această direcție. Nicușor Dan, primarul Bucureștiului, a anunțat că Primăria Municipiului București nu va organiza spectacole pentru Revelion 2022.

Dacă aveți în plan să călătoriți în anumite destinații pentru a vă bucura de focurile de artificii, aruncați o privire pe lista realizată de wowbiz :).

Leave A Reply

Your email address will not be published.