blankblank

Cele 2 aeronave Boeing 737-800 (YR-BGL și YR-BGM) TAROM sunt pregătite de zbor spre România

TAROM își mărește flota cu încă 2 aeronave de tipul Boeing 737-800. Noile aeronave sunt înmatriculate YR-BGL (Alexandru Ioan Cuza) și YR-BGM (Mihai Viteazul).

0 2.070

Anul 2018 este plin de surprize din partea TAROM. Flota se va mări cu noi aeronave de tipul Boeing 737-800 Next Generation, iar rețeaua operațională se va îmbogăți cu noi rute. Administrația TAROM vrea să demonstreze că se lucrează pentru redresarea companiei.

2 aeronave Boeing 737-800 (YR-BGL și YR-BGM) TAROM

Noi sperăm să fie totul bine, iar TAROM să zboare în continuare. Ne așteptăm ca toate aceste acțiuni să aducă plus valoare și profit companiei aeriene naționale. Unii sunt mai sceptici și spun că este doar o acțiune politica, care ar putea trimite compania spre faliment.

Așa cum v-am obișnuit, noi evităm să facem declarații sensibile fără dovezi. Așa că ne vom focusa pe sosirea celor 2 aeronave de tipul Boeing 737-800 Next Generation. Ministerul Transporturilor din România a prezentat imagini cu ambele avioane. Acestea sunt botezate ”Alexandru Ioan Cuza” și ”Mihai Viteazul”, iar livery-ul conține simbolul Centenarului ”100 România”.

dotari-economy-class-737-800-tarom

Acestea sunt preluate în leasing de la Boeing Capital Corporation (BCC) pe o perioadă de 7 ani. Avioanele nu sunt noi. Ele au 4.6 ani și 5.2 ani, foste aeronave Malaysia Airlines. Sunt configurate în 2 clase: 16 locuri la Business Class și 144 de locuri la Economy Class.

Foto: Ministerul Transporturilor România

Scaunele sunt echipate cu prize USB, ecrane pentru entertainment (montate în tetierele scaunelor) și multe alte facilități pentru confortul și plăcerea pasagerilor.

Din informațiile noastre, cele 2 avioane vor zbura din Statele Unite spre România undeva pe la mijlocul săptămânii viitoare. Acestea vor ajuta compania TAROM să-și onoreze cu brio contractele pentru zboruri chartere, dar și să deschidă noi rute.

Boeing-737-800-TAROM-YR-BGM
Foto: Ministerul Transporturilor România

Așa cum v-am anunțat zilele trecute, TAROM va opera zboruri de la Constanța, Cluj, Timișoara și Sibiu. Iar ca destinații noi din București, routesonline.com anunță zboruri spre Baku, Odesa, Tbilisi, Yerevan.

Leave A Reply

Your email address will not be published.