Ce uită turiștii prin camerele de hotel din România!

0 206

Potrivit sondajului realizat de Travelminit.ro în rândul hotelierilor, aceștia au menționat despre lucrurile uitate adesea de turiști în cameră, iar printre cele mai frecvente lucruri uitate regăsim: haine, ochelari de soare, chei, încărcătoare sau chiar telefoane mobile. De cele mai multe ori, turiștii se întorc după cele importante (telefoane sau încărcătoare), însă, atunci când sunt piese ușor de înlocuit, le lasă în urmă.

În ceea ce privește costul suplimentar cauzat de pagubele create de oaspeți, aceștia susțin că a fost unul minim: sub 500 de lei (40% dintre voturi) și sub 1000 de lei (29% dintre voturi), semn că turiștii respectă regulile unităților și nu cauzează stricăciuni majore.

O altă mențiune ține de comportamentul general al acestora pe parcursul sejurului: cei mai mulți iau cu ei produsele cosmetice consumabile (gel de duș, săpun etc.), însă nu lasă patul făcut și nu consumă alimentele din minibar.

Un alt aspect interesant ține de gesturile frumoase pe care le fac turiștii atunci când sunt mulțumiți de o unitate de cazare. Potrivit sondajului Travelminit.ro, cei mai mulți scriu recenzii pozitive pentru hotelul sau pensiunea la care au fost cazați, însă unii merg și mai departe de atât: lasă bacșiș, oferă flori personalului de la recepție sau cumpără bomboane de ciocolată pentru echipă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.