Cazare UNTOLD 2022 Cluj-Napoca: mii de euro pe câteva nopți de cazare!

0 532

A fost anunțată data când va avea loc UNTOLD 2022. Imediat după anunțul marelui festival, care atrage în fiecare an până la 100 000 de petrecăreți, prețurile la cazare au explodat în Cluj. Au crescut tarifele la hoteluri, la hosteluri și cabane, dar și la apartamentele particularilor.De exemplu, un apartament de familie, în care pot sta maxim 4 adulți și 2 copii, a ajuns să coste peste 65 000 de lei în perioada 3-8 august. Pe la pensiunile din jurul Clujului, o cameră dublă costă de la 4000 de lei în sus.

Cateva exemple de preturi la cazare in Cluj pe durata festivalului UNTOLD
Cateva exemple de preturi la cazare in Cluj pe durata festivalului UNTOLD

Ceva mai ieftin și la un preț apropiat de normal, veți găsi cazare la 10-12-20 de kilometri de Cluj. Însă cine dorește să meargă la un festival și să stea la această distanță de locul distracției?

UNTOLD a ajuns un fenomen la nivel global și zeci de mii de oameni merg la Cluj pentru câteva zile de distracție. Atrage turiști din toate colțurile lumii.

Voi ați plăti atâția bani pentru o simplă cazare? Sunteți fani UNTOLD încât să plătiți acești bani pentru cazare plus ce alte cheltuieli vor mai fi pe durata festivalului?

Leave A Reply

Your email address will not be published.