blankblank

Neil Armstrong a plecat dintre noi, dar a lăsat o moştenire

0 601

Neil Armstrong a murit în urma unor complicaţii, apărute după intervenţia chirugicală la inimă efectuată în urmă cu trei săptămâni, pe 25 august 2012, la vârsta de 82 de ani. Neil Alden Armstrong, născut pe 5 august 1930, a fost un astronaut american, pilot de teste și pilot naval. A ajuns celebru şi a intrat în cărţile de istorie cu zicala „Un pas mic pentru om, un pas urias pentru omenire”! Aceste vorbe au fost rostite la prima aselenizare din istorie.

Neil Armstrong este primul om care a păşit pe lună. Mulţi au realizat diferite teorii care spun că totul a fost o farsă, alţii susţin cu tărie că misiunea Apollo 11 din iulie 1969 a fost o realitate. Nici după zeci de ani de la eveniment dovezile nu sunt chiar aşa de clare.

Neil Armstrong a declarat într-un interviu că şi-a lăsat camera video pe Lună. Poate ajunge cineva să o recupereze! Aceasta este moştenirea lăsată de Neil Armstrong! Un subiect controversat rămâne şi astăzi să fie dezbătut. Eu de multe ori m-am întrebat de ce nu s-a mai făcut o aselenizare în secolul XXI. Acum tehnologia este alta, condiţiile pot fi altele, gradul de siguranţă poate fi altul etc. Teoretic foarte mulţi factori pot fi de partea unei noi misiuni pe Luna!

Neil Armstrong, drum bun dincolo de lume!

Leave A Reply

Your email address will not be published.