blank

Campionatul Mondial de Fotbal Qatar 2022: avioanele vopsite special pentru FIFA World Cup 2022!

0 727

Campionatul Mondial de Fotbal Qatar 2022 începe în acest weekend, iar companiile aeriene își arată mândria națională cu modele speciale. Mai jos aveți avioanele vopsite special pentru acest eveniment fotbalistic.

Aerolíneas Argentinas l-a pus, bineînțeles, pe Lionel Messi în frunte și în centru pe coada lui A330 cu modelul său special de Cupă Mondială.

Aerlineas-Argentinas-World-Cup-Livery-A330

Asiana Airlines a adăugat un model special Fly Korea pe două aeronave, un A350 și un A321.

Asiana-Airlines-A320-World-Cup-Livery

Brussels Airlines a dezvăluit o imagine reîmprospătată și susține echipele naționale de fotbal ale Belgiei. A320 de la Brussels Airlines poartă cu mândrie un livery Red Devil Belgium.

Flydubai a încheiat un parteneriat cu Asociația Națională de Fotbal din Argentina, prezentând liderii de echipă pe un 737-8 MAX.

FlyDubai-Argentina-World-Cup-livery

GOL are o tradiție îndelungată de livery special pentru echipa națională a Braziliei. Modelul special de anul acesta este aplicat pe un 737-800 și prezintă tricourile a cinci jucători brazilieni.

Lufthansa, cea mai cunoscută companie aeriană când vine vorba scheme cromatice speciale pentru Cupa Mondială, a aplicat anul acesta un livery Fanhansa Diversity Wins pe un A330.

Lufthansa-Diversity-Wins-A330-Livery

Qatar Airways, compania aeriană a statului Qatar – țara organizatoare, a aplicat un livery special FIFA World Cup 2022 pe un Boeing 777-300ER.

Royal Air Maroc a aplicat un livery special pe un Boeing 787 Dreamliner, acesta constând în capul de leu stilizat ce reprezintă Atlas Lions, echipa națională de fotbal a Marocului.

Royal-Air-Maroc-World-Cup-Livery

Titan Airways a avut un livery special FIFA World Cup Trophy Tour vopsit pe un Airbus A320. Aeronava a fost folosită în turul de onoare al trofeului prin lume.

Tunisair a aplicat o schemă cromatică reprezentativă pe un Airbus A320neo, fiind transportatorul oficial al Carthage Eagles, echipa națională a Tunisiei.

Tunisair-World-Cup-Livery

Care dintre acestea vă place mai mult?

FOTO via https://www.jetphotos.com/

Leave A Reply

Your email address will not be published.