Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Călătorii ieftine și promoții la bilete de avion, în luna ianuarie

0 1.280

2017 este la început, dar nu trebuie să vă culcați pe o ureche. Dacă aveți în plan să călătoriți cât mai mult în acest an, profitați de ofertele lunilor ianuarie si februarie.

Bilete de avion mai ieftine cu până la 45%

Biletele de avion cu perioada de călătorie în lunile ianuarie sau februarie sunt mai ieftine cu aproximativ 40 – 45% decât media prețului biletelor de avion din restul anului. Totodată, în ianuarie, companiile aeriene lansează cele mai importante promoții la biletele de avion.

Luna decembrie este cunoscută drept cea mai scumpă și aglomerată lună pentru călătoriile cu avionul. Creșterea numărului celor ce își doresc să meargă acasă de sărbători sau a celor ce caută să petreacă sărbătorile departe de casă, a adus cu sine și cele mai mari prețuri la biletele de avion, de pe parcursul întregului an.

Cu toate acestea, turiștii români care își doresc să călătorească în sezonul de iarnă mai au o șansă. Luna ianuarie aduce cele mai ieftine zboruri pentru călătorii europeni sau intercontinentali, de pe parcursul întregului an și, totodată, aduce și cele mai mari promoții la biletele de avion.

Astfel, dacă în alte luni ale anului prețul mediu al unui zbor spre Roma este de 20 euro dus–întors, în luna ianuarie turiștii au posibilitatea să își achiziționeze un bilet de avion cu până la 50% reducere. Situația se repetă și în cazul altor destinații-vedetă pentru turiștii români precum Londra, Milano, Paris și altele. Per total, dacă optează să călătorească în luna ianuarie, turiștii români pot lua bilete cu până la 40% mai ieftine decât în restul anului.

Dincolo de prețurile considerabil mai mici pentru călătorii în lunile ianuarie și februarie, călătorii împătimiți se pregătesc și de cele mai mari reduceri din an la biletele de avion, care sunt implementate de companiile aeriene în prima parte a lunii ianuarie.

În debutul acestui an, AirlinesTravel v-a înștiințat de ofertele Ryanair și de oferta Air France-KLM (reduceri de până la 40%). Și cu siguranță vom reveni și cu alte promoții atractive.

Previziunile anului 2017

Destinațiile externe cele mai cerute de turiștii români vor rămâne și în anul 2017: Londra, Roma, Milano și Paris. Dintre destinațiile interne, cererea de bilete pentru Cluj va crește considerabil, în special datorită companiilor low cost care vor opera mai multe zboruri pe aeroportul Avram Iancu.

În cazul city break-urilor, Roma se clasează în topul preferințelor clienților Vola.ro și în 2017. Barcelona și Paris sunt următoarele două variante în ordinea popularității. În topul destinațiilor de city-break se mai află Dubai și Lisabona. Un mini-sejur la Roma format din avion și 2 sau 3 nopți de cazare începe de la 109 EUR, la Veneția de la 119 euro, respectiv de la 129 EUR pentru Milano.

Leave A Reply

Your email address will not be published.