blank

[Oferta Air France – KLM] Bilete de avion reduse cu până la 40%

0 1.321

AIR FRANCE – KLM lansează cea mai importantă campanie promoțională la început de an, reducând prețul biletelor de avion cu până la 40%. Astfel, pasagerii pot explora toate continentele lumii, având reduceri considerabile la biletele de avion.

Bilete de avion reduse cu până la 40%

Aceștia beneficiază de prețuri reduse la destinații exotice precum: Zanzibar, Bangkok, Mexico City, Punta Cana, Havana, Rio de Janeiro etc.

Cuba_Havana_El-Capitolio2

Asia este o destinație excelentă pentru o primă călătorie intercontinentală. Un bilet dus-întors la Delhi începe de la 409 euro, Beijing de la 419 euro și Bangkok de la 539 euro. Turiștii își pot achiziționa bilete la prețuri reduse pentru metropole ca Hong Kong și Singapore de la 549 euro, Tokyo de la 619 euro.

Delhi_taj_mahal

Pentru continetul nord-american, prețurile încep de la 510 euro (zboruri dus-întors) pentru New York, 522 euro un bilet dus-întors spre Miami și 607 euro pentru un bilet dus-întors la Toronto.

USA-New-York-City

Pentru călătorii care doresc să trăiască experiența unui safari în Africa, AIR FRANCE – KLM a pus în vânzare bilete dus-întors începând de la 559 euro spre Johannesburg și 619 euro spre Nairobi.

Turiștii vor putea să își rezerve bilete de avion la prețuri reduse până pe 26 ianuarie 2017, iar călătoriile va trebui efectuate până pe 10 decembrie 2017.

Oferta Air France – KLM cuprinde prețuri reduse și spre destinații europene. Călătorii beneficiază de scăderea tarifului pentru zborurile București – Amsterdam, iar un bilet KLM dus-întors începe de la 129 euro. Spre Paris, prețul biletelor de avion începe de la 159 euro, bilet dus-întors cu Air France. De asemenea, KLM oferă reduceri și spre alte orașe europene: Copenhaga de la 149 euro, Manchester de la 163 euro, Aberdeen și Helsinki de la 179 euro.

Tarifele expuse sunt pentru zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse. Perioada de călătorie pentru Europa este până pe 30 iunie 2017.

Leave A Reply

Your email address will not be published.