Bulgaria introduce noi măsuri restrictive. Sunt interzise excursiile turistice.

0 1.336

Bulgaria a fost și este una dintre puținele țări care au ținut granițele deschise pentru turism, în special pentru cei ce au călătorit și călătoresc din România. Totodată, au facilitat trazitul.

Însă a început să se confrunte cu tot mai multe cazuri noi de COVID-19, iar autoritățile au decis să adopte noi măsuri restrictive pentru a încetini răspândirea noului coronavirus.

Printre noile măsuri adoptate există și una cu privire la turism. Din 29 octombrie, sunt suspendate excursiile de grup la obiectivele turistice din Bulgaria. Așa cum și Cezar trage un semnal de alarmă, așa și noi am căutat câteva lămuriri cu privire la această măsură.

Ok, se interzic excursiile de grup, dar cele individuale se pot organiza? Obiectivele turistice vor fi deschise pentru vizite adhoc?

Pe lângă suspendarea excursiilor, Bulgaria limitează organizarea de evenimente, conferințe, seminarii și expoziții la 30 de participanți. Aceștia trebuie să păstreze distanța unul față de celălalt de 1.5 metri și să poarte masca pe nas și gură.

Teatrele și cinematografele rămân deschise, dar nu trebuie ocupate mai mult de 30% din capacitatea lor la interior. La fel, trebuie păstrată distanța de 1.5 metri și masca este obligatorie.

Tot din 29 octombrie, vor fi închise cluburile, pub-urile de noapte, discotecile și restaurantele cu muzică live.

Pentru cei curioși să analizeze toate restricțiile adoptate, mai jos aveți decretul aprobat.

bulgaria-rd-01-626

Noile măsuri vor fi aplicate în intervalul 29 octombrie – 12 noiembrie 2020.

Leave A Reply

Your email address will not be published.