Bucureşti – Zurich – 2 zboruri zilnice cu SWISS

0 2.019

Începând cu 26 martie, SWISS va avea două zboruri zilnice de la Bucureşti la Zurich. Noile intervale de operare, inclusiv cel existent, îmbunătăţesc accesul la reţeaua globală de peste 70 de destinaţii pe care o deţine SWISS. Astfel, destinaţii precum New York, Paris sau Londra vor putea fi accesate mai rapid din Bucureşti. Aeroportul din Zurich, hub-ul SWISS şi un aeroport multi-premiat, oferă pasagerilor timpi de transfer între zboruri de doar 40 de minute.

Primul zbor SWISS al zilei decolează de pe Bucureşti-Otopeni dimineaţa devreme, îmbunătăţind semnificativ oferta SWISS pentru clienţii din Bucureşti care au ca destinaţie finală America de Nord, dar şi pentru cei care vor să ajungă în alte oraşe din Europa. Noul zbor de seară de la Zurich la Bucureşti oferă plus valoare în special pasagerilor care şi-au petrecut ziua în oraş.

“Cererea de locuri pe ruta Bucureşti-Zurich creşte constant. Noi răspundem acestei tendinţe pozitive cu o extindere semnificativă a produsului nostru”

, spune Bernhard Wodl, SWISS Senior Manager pentru Europa de Est.

Aceste zboruri sunt operate de Helvetic, partener de lungă durată al SWISS, cu aeronave Fokker 100.

“Pentru că suntem o companie solidă, capabilă să opereze cu succes chiar şi într-un mediu economic dificil, profităm de oportunităţi şi investim cu grijă şi abilitate în extinderea reţelei noastre. În acest moment nu avem capacitatea necesară de a opera aceste zboruri cu propria flotă, dar flexibilitatea pe care o avem, alături de parteneriatul cu Helvetic, ne-a permis să ne adaptăm cu uşurinţă nevoilor pasagerilor noştri din Bucureşti”

, a spus Wodl.

Noul orar de zbor Bucureşti – Zurich:
Bucureşti – Zurich
LX 1883 Bucureşti 06:40 – Zurich 08:10 (zilnic) NOU
LX 1885 Bucureşti 16:20 – Zurich 17:50 (zilnic)

Zurich – Bucureşti
LX 1884 Zurich 12:20 – Bucureşti 15:40 (zilnic)
LX 1885 Zurich 20:35 – Bucureşti 23:50 (zilnic) NOU

Leave A Reply

Your email address will not be published.